Au fost doua lucruri care m-au frapat anul acesta la Venus si la Rodica.
Primul: mirosul de pe plaja. Era acelasi cu acela din baie, avand in vedere ca in ambele situatii tevile de la canalizare aveau rasuflatoare. A fost chiar o faza hilara la un moment dat. Venind noaptea spre Bucuresti, am intrat in oras pe langa Protan/ groapa Glina. Cineva care picotea in masina s-a trezit buimac si simtind mirosul caracteristic si familiar plajii din Venus/Saturn a intrebat: ce-am facut, ne-am intors? ... Am ramas fara cuvinte...
Al doilea: berea la barul hotelului era mai ieftina decat la minimarketurile din statiune. Un punct bun hotelului de data asta. Un punct in minus comerciantilor de pe litoral. Acestia merita intr-adevar sa mergem la bulgari si sa ii lasam sa moara de foame.
Trimis de laurn in 26.08.11 21:18:56
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în VENUS. A mai fost în/la: cam peste tot
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (laurn); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Jul.2024 Execrabil — scris în 03.07.24 de ux134658 din PIATRA-NEAMţ
- Jul.2023 Trist dar adevarat — scris în 19.07.23 de Miha55 din PLOIEşTI - nu recomandă
- Jul.2022 Vacanta placuta — scris în 06.07.22 de ux125775 din BACăU - RECOMANDĂ
- Aug.2021 Vacanta la Hotel Rodica Venus — scris în 21.08.21 de ux122068 din BRăILA - nu recomandă
- Aug.2020 Pentru 2 stele... merge! — scris în 07.09.20 de Visan125 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Sep.2017 Oribil! — scris în 02.09.17 de Verona87 din BUCURESTI - nu recomandă
- Jul.2017 Un hotel surprinzator — scris în 12.07.17 de Alexandru C. din BUCUREşTI - RECOMANDĂ