In decembrie 2009 a fost a treia oara cand am facut revelionul la rixos premium si singurul lucru pe care l-am constatat este ca se degradeaza pe zi ce trece.
Comparativ cu anul 2005 cand am mers prima data acolo totul pare invechit, murdar... serviciile nu mai sunt de acea calitate ireprosabila cu care ne obisnuisera.
Este evident ca au aparut hoteluri mult mai bune si la preturi mai mici. Ori isi revizuiesc serviciile ori scad preturile.
Trimis de va21li in 24.02.10 13:20:23
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în TURCIA. A mai fost în/la: Lara hotel Titanic, Side hotel Royal Dragon, Belek Spice
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (va21li); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
e posibil si tu sa te fi invatat cu hotelul; eu cam evit sa merg 2 ani la rand la acelasi hotel, fara sa vrei faci comparatie si vezi mai multe minusuri...parerea mea- schimba hotelul. :-)
Este posibil sa ai dreptate, am facut un obicei foarte prost din a merge la acelasi hotel pana nu imi mai place deloc...doar ca la royal dragon din side nu s-a intamplat asa...a doua oara mi-a placut mai mult ca prima
- Sep.2020 O superbitate de hotel. Un resort de nota 10+ — scris în 09.03.21 de maximus1976 din CRAIOVA - RECOMANDĂ
- Aug.2016 O impresie cat o mie de cuvinte! — scris în 17.02.19 de robbyy din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2016 Premium, pacat de animatie, aquapark si de piscina — scris în 29.08.16 de 1210andrei din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Jul.2016 Lux si eleganta — scris în 09.08.16 de carmen_70 din POPESTI LEORDENI - RECOMANDĂ
- Jun.2016 Rixos Premium – fără reproş — scris în 12.10.18 de elenaadina din GURA HUMORULUI [SV] - RECOMANDĂ
- Jun.2016 Luxul luxului... dar nu pe peste tot! — scris în 21.07.16 de caesar_ave din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jun.2016 Hotel cu standard ridicat al serviciilor — scris în 05.07.16 de Liviu God din BUCURESTI - RECOMANDĂ