Poate unii sunt mai pretentiosi dar noi ne-am simtit extraordinar.
Eu nu stiu ce ai putea cere mai mult de mancare. Adica la micul dejun de la zeci de feluri de patiserie, branzeturi, fructe, pana la mancare gatita. In rest aveai orice ti. ar trece prin cap, inclusiv scoici, somon, creveti, etc.
Mie mi s. a parut totul la maxim, mancare extrem de buna si cand ma gandesc la prajituri... mi se face o pofta fantastica.
Noua nu ne-a lipsit nimic, nu ne-am plictisit, spa-ul este cel mai frumos din tot ce am vazut, piscina superba, rixi club a fost o incantare pt copil.
In rest mi s-au parut exagerat de amabili, nu ma puneam la masa fara sa aduca scaunul de copii, nu terminam niciodata paharul ca il umpleau iar, nu mergeam la amfiteatru fara ca cineva de la intrare sa sara sa ma ajute cu caruciorul, veneau incontinu la sezlong cu fructe si sucuri sau ma rog dak vroiai si altceva... aaa si cu prosopele inghetate si sticlute pulverizatoare.
Despre celelalte restaurante... noi nici nu ne-am obosit sa facem rezervare atat de multa si buna mancare era la restaurantul principal. Am fost totusi intr-o seara la "Otoman" si a fost spectaculos ca servire si ambient.
In rest muzica live in fiecare seara in restaurant, in lounge bar, pe terase, in gondole, spectacol de lumini si apa, la disco nu am fost dar am prins un white party ffff tare, si niste animatori f simpatici, mai ales EVANS.
Ziua din jumate in jumate de ora program... ba volei, ba gimnastica in apa, polo, tir, darts, yoga, olimpiade pt copii, jocuri in apa de tot felul si bineinteles dansul lor.
Spectacolele din amfiteatru erau superbe, nu mai are rost sa ocup spatiu degeaba, ati prins ideea. Noi am fost fffffffffff multumiti.
Trimis de oanabbb in 21.06.09 18:47:46
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (oanabbb); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Pentru ca si eu voi merge la acest hotel (dar pe la sfarsitul lui sept-inceputul lui oct. ) mai am doar 2 intrebari: ce calitate aveau bauturile (e adevarat ca nu prea erau fresh-uri si ca bauturile alcoolice straine trebuia sa le platesti? ) si ce continea minibarul.
Multumesc!
Sincer pe mine ma enervau aia cu fresh. -urile, eu fiind o mare consumatoare de... cola. Veneau mereu la masa cu o cana de aia mare si te intrebau. La barul de pe plaja nu stiu ce sa-ti zic pt ca eu beam mereu cola, iar ceilalti erau toti cu mohito fara alcool care era ffffff bun. Mai aveau tot felul de fructe pasate cu gheata, si faceau toate soiurile de cocktail-uri.
In minibar intr-adevar erau doar sucuri si bere. Ceea ce pt noi a fost f ok.
La masa am cerut doar vin la peste si in rest mai lua sotul cate o bere. Bere efes... vinul "dolce vita"... nu stiu sa-ti spun nik de ele, ca eu nu beau, dar nu l-am auzit plangandu-se.
- Sep.2020 O superbitate de hotel. Un resort de nota 10+ — scris în 09.03.21 de maximus1976 din CRAIOVA - RECOMANDĂ
- Aug.2016 O impresie cat o mie de cuvinte! — scris în 17.02.19 de robbyy din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2016 Premium, pacat de animatie, aquapark si de piscina — scris în 29.08.16 de 1210andrei din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Jul.2016 Lux si eleganta — scris în 09.08.16 de carmen_70 din POPESTI LEORDENI - RECOMANDĂ
- Jun.2016 Rixos Premium – fără reproş — scris în 12.10.18 de elenaadina din GURA HUMORULUI [SV] - RECOMANDĂ
- Jun.2016 Luxul luxului... dar nu pe peste tot! — scris în 21.07.16 de caesar_ave din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jun.2016 Hotel cu standard ridicat al serviciilor — scris în 05.07.16 de Liviu God din BUCURESTI - RECOMANDĂ