Am citit, inainte de a pleca in sejur, foarte putine review-uri pozitive la adresa acestui hotel pe site-ul acesta.
Totusi pe booking.com arata bine si de aceea am hotarat sa imi petrec concediul la Mamaia, Hotel Riviera. O alegere ce s-a dovedit a fi inteleapta.
Este un hotel mult peste media hotelurilor de 3 stele din Romania si din afara.
Nu am decat cuvinte de lauda atat la adresa personalului din hotel cat si la cea a personalului din restaurant.
Camera Studio VIP destul de mare cu mobilier nou si cu gust aranjat.
Curatenie in fiecare zi, prosoapele schimbate la 2 zile.
Micul dejun mai mult decat indestulator. (raportat la 3 stele as spune 120%)
Check-in Check-out fara probleme.
A fost un sejur placut in care eu si sotia ne-am simtit minunat si pe aceasta cale as dori sa recomand si altora hotelul
Trimis de pana16 in 27.08.16 19:43:55
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în MAMAIA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (pana16); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 44.24492000 N, 28.62155800 E - CONFIRMATE
@pana16: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
===
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew ... 86&ridAnt=72802
===
Mutat, la reorganizare, în rubrica "Riviera Hotel, MAMAIA" (deja existentă pe sait)
Bun venit in familia noastra☺.Felicitari pentru alegerea inteleapta,ma bucur cand citesc impresii pozitive despre litoralul nostru ( inseamna ca sunt si exceptii unde ne putem simtii bine ) si nu e rau peste tot.
Va doresc sa aveti parte numai de vacante frumoase si la fel de inspirate si pe viitor☺.
Un vot si din partea mea pentru descriere.☺
- Aug.2024 Un sejur foarte plăcut — scris în 10.08.24 de MariusCM din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Sep.2020 La hotel Riviera am stat 7 zile cazat, Micul Dejun slab calitativ am mancat!? — scris în 13.07.21 de ux120862 din - nu recomandă
- Jul.2020 Experienta placuta — scris în 08.08.20 de cso73 din BOTOSANI - RECOMANDĂ
- Sep.2019 Bun — in principal pentru ca accepta caini — scris în 10.09.19 de AML din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Sep.2018 Neasteptat de bine. Are trei stele dar ofera mai mult. Exceptie face restaurantul... — scris în 09.09.18 de _XXL_ din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2018 Sejur placut — scris în 04.09.18 de hamza din GALATI - RECOMANDĂ
- Jun.2018 O cazare foarte buna la un hotel aproape de plaja cca 20M — scris în 21.06.18 de maximus1976 din CRAIOVA - RECOMANDĂ