Nu va recomand acest hotel!!! ni s-a spus ca mesele sunt bufet suedez, iar acolo am aflat ca suntem serviti la linie... adica ceva gen cantina saracilor.
Cand am vorbit cu cineva din conducere a spus ca ei nu au avut bufet suedez, dar cine stie, poate cineva de la receptie ne-a informat prost. Pacat de acest hotel, este pozitionat foarte bine, dar serviciile lasa de dorit, va dau un sfat prietenesc,
Nu mergeti acolo, sau daca mergeti, nu va luati decat cazare.
Nu suntem pretentiosi sau snobi, dar eu consider ca si-au batut joc de noi, si nu as vrea sa mai pateasca si altii la fel. in afara de mancare nu pot sa spun ca am avut alte probleme, dar a fost suficient.
in concluzie, evitati acest hotel!!!
Trimis de teaha anca in 04.09.12 14:39:17
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (teaha anca); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 44.24492000 N, 28.62155800 E - CONFIRMATE
@teaha anca: bun-venit pe site si in comunitatea AmFostAcolo.
Multumim pentru impresii, te asteptam si cu alte recomandari din vacantele tale trecute sau viitoare - speram mai generoase in ce priveste detaliile oferite, pe viitor.
- Aug.2024 Un sejur foarte plăcut — scris în 10.08.24 de MariusCM din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Sep.2020 La hotel Riviera am stat 7 zile cazat, Micul Dejun slab calitativ am mancat!? — scris în 13.07.21 de ux120862 din - nu recomandă
- Jul.2020 Experienta placuta — scris în 08.08.20 de cso73 din BOTOSANI - RECOMANDĂ
- Sep.2019 Bun — in principal pentru ca accepta caini — scris în 10.09.19 de AML din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Sep.2018 Neasteptat de bine. Are trei stele dar ofera mai mult. Exceptie face restaurantul... — scris în 09.09.18 de _XXL_ din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2018 Sejur placut — scris în 04.09.18 de hamza din GALATI - RECOMANDĂ
- Jun.2018 O cazare foarte buna la un hotel aproape de plaja cca 20M — scris în 21.06.18 de maximus1976 din CRAIOVA - RECOMANDĂ