Buna seara,
in 26 august ne-am intors si noi de la Riviera Blue... ce sa zic, per ansamblu a fost ok...
am inceput foarte prost, am fost cazati in cladirea B a hotelului, o cladire terminata de curand cu podelele si geamurile inca murdare de lavabil, prizele nefixate cum trebuie, capacele de la aerisire nepuse pe unde intrau in continuu furnici, cabina de dush se scurgea direct la scurgerea din podea... intr-un cuvant DEZASTRUUU. am mers la receptie am cerut sa fie chemat un manager, a venit o dsoara cam la 25 de ani, mi s-a recomandat ca fiind managera hotelului, am dus-o si i-am aratat camera si intradevar a recunoscut si ea ca acolo nu se poate sta, dar nu are camere libere in cladirea principala decat de a doua zi.
In fine am stat o noapte acolo dupa care am fost mutati in cladirea principala. Aici a fost frumos, la capitolul curateni stau putin mai prost, dar in rest totul a fost ok.
Mancarea este foarte buna, orice pretentios gaseste sa manace ceva... la masa de pranz era intotdeauna carne de porc si pui, iar in unele zile a fost si peste. Barul este deschis pana la ora 22 au bauturi alcoolice locale si sucuri din gama pepsi lungite cu apa, berea la pahar de plasticdeasemenea lungiita tare, cafeaua era cam apa chioara. Barmanii foarte ironici si de foarte multe ori cand nu aveau chef sa te serveasca se faceu ca nu inteleg ce spui.
Piscina este ok, apa foarte curata, dar cam rece deoarece o schimba zilnic.
Celor care urmeaza sa mearga le urez concediu placut si fara incidente!
Trimis de lauracostante in 31.08.11 20:44:46
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BULGARIA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (lauracostante); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@lauracostante: bine ai venit pe site si in comunitatea AmFostAcolo!
Multumim pentru impresii, te asteptam si cu alte recomandari din vacantele tale trecute sau viitoare.
- Aug.2019 Jalnic — scris în 28.08.19 de Dany39 din BUCUREșTI - nu recomandă
- Aug.2014 Dezastru — scris în 24.08.14 de claumiau din BUCURESTI
- Aug.2014 Cumplit, comportament oribil, servicii groaznice cea mai profunda dezamagire — scris în 16.08.14 de CSM din BUCURESTI - nu recomandă
- Aug.2013 Hotel de 4 stele la nivel de una — scris în 11.09.13 de Diciosanmartin din BUCURESTI - nu recomandă
- Aug.2012 Pe afara-i vopsit gardul, inauntru-i leopardul — scris în 02.06.14 de ancadumi4 din VALCEA - nu recomandă
- Aug.2012 Dezastru, bataie de joc! — scris în 21.08.12 de rosucrina din BUCURESTI - nu recomandă
- Aug.2011 Nu este un hotel de 4* - Jalnic! — scris în 01.09.11 de thomas_27 din BUCURESTI - nu recomandă