Am luat direct de la hotel un pachet de Valentine's Day, pentru ca era mai avantajos decit in alte weekend-uri.
Am fost foarte placut impresionata de hotel si servicii. Hotel este de 3*, nu a suferit schimbari majore de aspect, insa este foarte curat, cald si ospitalier.
Am avut doar cazare+mic dejun si o cina romantica.
Am avut cel mai bogat si variat mic dejun din viata mea (brinzeturi, cascavaluri, crema de brinza, 4-5 feluri de mezeluri, zacusca, vinete, icre, peste marinat, oua in toate formele, crenvursti, chiftele din cartofi, 3-4 feluri de cereale, lapte, legume de sezon, iaurturi, dulciuri, unt, 3-4 feluri de dulceata, ceaiuri, cafele de toate felurile etc)
Cina romantica a fost la fel de bogata, cu un meniu mai deosebit, cu aperitive variate (combinatii de carne+fructe etc), fel principal, cafea, sampanie, vin, apa.
Mesele erau frumos ornate in alb+rosu, iar in camera am gasit o sticla de sampanie, 2 pahare, o cicolata in forma de inima, un aranjament din organza cu bobite din acelea de plastic colorate, iar pe pat o inima mare formata din petale de flori uscate.
Hotelul avea in receptie internet wi-fi care se misca foarte ok.
Inclus in pret: jacuzzi si sauna, masaj contra cost.
Trimis de Chloe in 03.05.10 15:56:49
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Chloe); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
cred ca ai uitat sa punctezi distractia si relaxare.ce zici?
Cat a costat iesirea?
Ca relaxare, am punctat jacuzzi, sauna si masajul.
Iarna fiind, sotul meu a schiat, iar eu am fost la shopping in Brasov (asa stiu eu sa ma relaxez! )
Distractia a costat aprox 600 ron (3 nopti cazare cu mic dejun, cina romantica, jacuzzi si sauna incluse)
@chloe, cred ca m-ai inteles gresit, scuze. Eu ma refeream la notele pe care le acorzi cand scrii review-ul care se regasesc acum in stanga paginii, sus. Am vazut ca ai scris de jacuzzi si sauna si masaj, de ce nu spui intr-un ecou ce nota ai acorda din punct de vedere al relaxarii si distractiei si un web sa le adauge la notele hotelului?
Asa ar fi mai usor si pentru cei ce citesc sa isi faca o idee si hotelul capata o nota la acest capitol
Impresionanta descrierea hotelului, mai vad oameni incatati de conditiile din tara noastra, inclusiv de conditiile de masa.
Pacat ca ati fost de Valentine's Day cu copii dupa voi, la o cina romantica.
Sau am inteles eu gresit?
mutat la rubrica hotelului 'Rina Tirol' deja existent pe site. Sters dublura introdusa de autoare.
- Feb.2015 Asa si asa — scris în 23.02.15 de fidjime din BUFTEA - RECOMANDĂ
- May.2014 Dezamagire — scris în 13.06.14 de chiar eu din GALATI - nu recomandă
- Jul.2012 Dragut — scris în 08.08.12 de acimpeanu din BUZAU - RECOMANDĂ
- Dec.2011 Dragut — scris în 07.01.12 de prajiturica* din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Feb.2010 Un hotel ok — scris în 12.03.10 de rinaldoparaipan din BUCUREşTI - RECOMANDĂ