Am petrecut Craciunul alaturi de niste prieteni, la Rina. Am fost pentru prima oara asa ca am fost foarte atenta la detalii.
Pentru inceput, am fost incantata de angajatii hotelului - de la receptie si pana la femeia de servici - foarte ospitalieri si de treaba.
Mai apoi, am fost dezamagita de camera. Sa stiti ca nu arata deloc ca in poze, dar nu va ganditi prea departe. Pe pereti era calciu, dulapul vechi si revopsit, iar cabina de dus cam foarte mica (un om mai plinut nu prea reuseste sa o inchida). Evitati camerele de la ultimul etaj!! Pe langa faptul ca ferestrele sunt pozitionate prea sus (ca la mansarda), este foaaaarte frig!! Am cerut la receptie un calorifer si au fost foarte prompti, dar noaptea tot frig este pentru ca nu poti dormi cu el pornit. Camerele sunt foarte curate, iar femeia de servici se prezinta la usa in fiecare dimineata. Nu am coborat la micul dejun dar prietenii nostri au fost foarte incantati. In ciuda faptului ca era aglomerat, nu lipsea nimic niciodata.
Am petrecut cateva seri la barul din hotel, domnisoarele de acolo sunt de treaba si va lasa si cu bautura voastra. Exista biliard, poti inchiria de la receptie sah, remi, si alte jocuri.
Gasiti si locuri de parcare, privelistea este destul de draguta, per total mi-a placut.
Trimis de prajiturica* in 07.01.12 17:34:28
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în POIANA BRAŞOV.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (prajiturica*); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Feb.2015 Asa si asa — scris în 23.02.15 de fidjime din BUFTEA - RECOMANDĂ
- May.2014 Dezamagire — scris în 13.06.14 de chiar eu din GALATI - nu recomandă
- Jul.2012 Dragut — scris în 08.08.12 de acimpeanu din BUZAU - RECOMANDĂ
- Feb.2010 Un hotel de recomandat — scris în 03.05.10 de Chloe din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Feb.2010 Un hotel ok — scris în 12.03.10 de rinaldoparaipan din BUCUREşTI - RECOMANDĂ