Bun pentru cazare si excelent pentru restaurant
Am participat in octombrie 2009 la o sedinta si am avut cazarea si masa in aceasta locatie linistita chiar daca e aproape 200 m de Calea Turzii (intrarea in Cluj pentru cei care vin din Bucuresti).
Cazarea e buna conforma cu clasificarea de 4 stele, nu am stat decit o noapte asa ca nu stiu cit de des schimba lenjeria, dar totul e curat. Plus pentru parcarea suficienta si pazita, personalul amabil si mai ales pentru, internet wireless gratuit. Pe scurt tot ce intra in servicii de 4 stele: aer conditionat reglabil pentru fiecare camera, minibar, frigider, televizor color, cablu tv, telefon, uscator de par, cabina de dus, micul dejun inclus in tariful de cazare, seif pentru valori gratuit, serviciu de alarm-clock, serviciu de fax.
Exista si sala pentru conferinte/sedinte etc.
Restaurantul e bun (de fapt au 2: unul in cladirea hotelului si unul tine de hotel dar cumva e separat fiind intr-o alta cladire). Cel de al doilea e de fapt Crama Haiducilor, un restaurant cu specific traditional, foarte bun restaurant cu!!! WC spercurat. La capitolul mancare sta bine, minus faptul ca nu mai aveau salata de hribi murati: (, dar in rest toate mancarurile traditionale ardelenesti (ma rog aproape toate). Mai au un minus, am asteptat destul de mult mancarea, dar asta tine de faptul ca eram un grup de 20 persoane si fiecare a comandat liber si nu intr-o ordine si citiva au mai schimbat felurile etc.
P.S. am uitat sa zic ca au si terasa si am vazut si un teren de tenis/minifotbal
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (gili); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.