Am fost foarte multumiti de alegerea facuta!
In afara de camere care nu sunt luxoase totul se ridica la cele mai pretentioase gusturi... raportate la nr de stele declarate.
Restaurantul si barul au o arhitectura foarte frumoasa ce pastreaza spiritul spaniol!
Receptie eleganta!
Punctajul maxim este dat de pozitia lui... acces facil la multe mijloace de transport, obiective, strada pietonala restaurante bune, magazine aproape de Rambla... 2- 3 min de mers, 10 min de piata Catalunya.
Va doresc vacanta placuta!
Trimis de carminahingu in 05.01.17 14:49:03
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în SPANIA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (carminahingu); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@carminahingu: Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew ... 80&ridAnt=75658
@carminahingu: Am stat la Rialto si mi-a placut si mie. L-as alege din nou pentru o vizita la Barcelona mai ales din cauza pozitiei. Dar de micul dejun nu ne spui nimic? Noua ne-a placut la nebunie. M-as fi bucurat sa vad si niste poze proaspete de acolo.
Ca si @Aurici si eu am fost gazduita de acest hotel, am povestit asta la vremea respectiva. De cum am vazut titlul am deschis fiind convinsa ca voi putea retrai amintirile frumoase, dar... nu a fost sa fie, poate alta data. Pacat.
@roth: Heiii, ia uite cum am votat eu un articol din 2012 cand nici nu stiam bine de AFA. M-am dus si eu sa vad ce-ai zis despre Rialto pentru ca imi place sa ma compar cu lumea cand e vorba de locuri in care am fost si eu si parca m-am citit pe mine. Super! Si mie mi-a placut hotelul si as reveni. Numai colega noastra nu a fost asa darnica.
La multi ani! Sanatate, prosperitate, vivacitate, tenacitate... pe toate le ai dar sa fie acolo, din plin, si in 2017.
multumesc web de link.
@Aurici, cei frumos se intalneste, se aduna, iar pe noi ne leaga drumetiile si gandurile frumoase. De asta iubesc eu AFa fiindca ne tine laolalta, oameni diferiti cu pasiuni comune.
- Mar.2017 Cazare intr-o zona minunata — scris în 02.04.17 de crangu din IASI - RECOMANDĂ
- Mar.2015 Cazare Rialto 3* Barcelona - Foarte aproape de asteptari — scris în 22.04.15 de Aurici din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- May.2014 Locatia salveaza reputatia ! — scris în 06.06.14 de pavellaurentiu din BRASOV - RECOMANDĂ
- Nov.2013 Sejur in noiembrie la Barcelona. Hotel Rialto — scris în 09.01.14 de scandia din TULCEA - RECOMANDĂ
- Feb.2012 Hotel Rialto - un hotel bun pentru city-break — scris în 08.08.12 de Muffin2009 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Nov.2011 HOTEL RIALTO 3*... voi reveni — scris în 12.03.12 de roth din BUCUREșTI - RECOMANDĂ