Un hotel curat, amplasat intr-o locatie foarte centrala (Carrer Ferran 42), aproape de Rambla, la statia de metro Liceu.
Serviciile pot fi imbunatatite, mai ales la capitolul comunicare (in special la receptie). Se acorda foarte multa atentie grupurilor de excursionisti, fiind lasati la coada turistii individuali (lipsa personal la receptie).
Camera single este foarte mica, iar cel putin cea in care am stat la etajul 5 era pozitionata intro zona foarte zgomotoasa, geamul dind intr-un spatiu interior unde zgomotul era foarte mult amplificat.
Micul dejun este bun, nu foarte diversificat dar gustos.
Toate aceste mici carente sint anulate de frumusetea orasului.
Trimis de pavellaurentiu in 06.06.14 13:38:00
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în SPANIA. A mai fost în/la: Andaluzia, Costa del Sol, Madrid
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (pavellaurentiu); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Mar.2017 Cazare intr-o zona minunata — scris în 02.04.17 de crangu din IASI - RECOMANDĂ
- Dec.2016 Hotel Rialto — scris în 05.01.17 de carminahingu din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Mar.2015 Cazare Rialto 3* Barcelona - Foarte aproape de asteptari — scris în 22.04.15 de Aurici din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Nov.2013 Sejur in noiembrie la Barcelona. Hotel Rialto — scris în 09.01.14 de scandia din TULCEA - RECOMANDĂ
- Feb.2012 Hotel Rialto - un hotel bun pentru city-break — scris în 08.08.12 de Muffin2009 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Nov.2011 HOTEL RIALTO 3*... voi reveni — scris în 12.03.12 de roth din BUCUREșTI - RECOMANDĂ