Am fost in luna Iulie la acest hotel dar abia acum mi-am facut timp sa scriu despre el. Am rămas plăcut impresionați chiar daca am stat doar o noapte.
Camerele foarte mari si curate si ce e cel mai important ca are internet inclusiv in camera.
Are o terasa foarte drăguța in fata unde poți servi ceva si ai voie si cu băutura din afara hotelului.
Camera am primit-o chiar daca am ajuns la ora 10.
Este foarte aproape de centru, nu e nevoie sa mergi cu mașina si are parcare.
Ce ne-a dezamăgit a fost drumul pana acolo, noi crezând ca avem autostrada mai mulți km, nu doar cca 50 la intrare in Belgrad.
Dar una peste alta ne-am plăcut foarte mult si am hotărât sa revenim.
Trimis de danimlh in 13.09.16 18:26:33
- A fost prima sa vizită/vacanță în SERBIA
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (danimlh); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@danimlh: Am setat în program coordonatele GPS ale acestei destinaţii, rezultând următoarea poziţionare pe hartă -- click aici.
Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)===
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew ... 14&ridAnt=73581
===
Mutat în rubrica "Rex Hotel, BELGRAD [BEOGRAD]" (nou-creată pe sait)
@webmaster26: Acesta este!
Am fost şi noi în tranzit acum două săptămâni şi sunt de acord cu tot ce ai scris.
- Aug.2017 Hotel Rex 3* — scris în 05.07.18 de emma2002 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Sep.2016 Treceţi-l în agendă, s-ar putea să aveţi nevoie de un hotel bun! — scris în 18.09.16 de Michi din BUCURESTI - RECOMANDĂ