Amplasare -DA, conditii -NU
Am ales acest hotel pentru un mini-sejur de un week-end in Roma pentru a vizita atractiile turistice ale acestui oras, respectiv criteriul de baza fiind amplasarea cat mai comoda in raport cu obiectivele de vizitat, a contat sa fie de minim 3* si sa ofere mic dejun. Am facut rezervarea prin un site international de specialitate si a fost ok.
Avantaje:
1. Amplasare comoda (in zona statiei de metrou Policlinico) -10 min de mers cu masina pana la Colosseum
2. Check-in devreme -in jur de ora 11
3. Desi am rezervat cu aprox. 2 luni inainte, puteam sa anulam cu pana la 2 zile inainte de sosire fara percepere de penalitati (nu mai stiu daca e politica hotelului sau o optiune la rezervare). Banii oricum nu au fost blocati pe card, putand plati cash la check-out.
4. Cleening room zilnic.
5. Personal vorbitor de engleza, amabil.
6. Asigurare de patut de bebe la cerere.
Dezavantaje:
1. Camere mici si nu foarte curate (pereti demult zugraviti, oglinda ruginita la baie, dus incomod, putin spatiu in afara mobilei -unu merge pe jos, altu sare prin pat :))
2. Se aude zgomotul de afara (nu e foarte mare dezavantaj, pentru ca daca esti cu vizitatul toata ziua, seara pici lat si nu mai auzi nimic).
3. Mic dejun saracacios (cafea/ceai + cornuri/chifle cu unt si gem).
4. Nu exista restaurant pentru a servi o cina (terasa e prevazuta doar pt mic dejun).
Hotelul are parcare proprie - 10 euro/noapte.
Ca transport am ales avionul, iar la aeroport am inchirat o masina (foarte comod si recomandabil pt cei cu copii mici). Am rezervat masina pe net, din tara, costand aprox. 35 euro/zi fara limita de km + o asigurare pt daune majore.
Un incident neplacut a fost ca in prima zi ni s-a furat in parcare un plastic de la oglinda masinii. La returnarea masinii, compania de rent a car ni l-a facturat la un pret de 115 euro (un pret exagerat pentru acea piesa). De asemenea, ni s-a blocat o suma de aprox. 85 euro ca garantie pt carburant, suma care si acum, peste 3 sapt dupa sejur mai este blocata (desi am returnat cu rezervorul plin, iar numeroasele e-mailuri au ramas fara raspuns).
Despre Roma se pot scrie pagini intregi, insa drept concluzie pot spune ca este un oras fascinant, cu o arhitectura impresionanta bine pusa in valoare, ce trebuie vizitat cel putin odata in viata.
Calatorii placute!
Trimis de tantan in 19.06.12 11:23:26
- A fost prima sa vizită/vacanță în ITALIA
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (tantan); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 41.91080500 N, 12.51345800 E - neconfirmate încă
Am introdus coordonatele GPS ale pensiunii, rezultand urmatoarea pozitionare pe harta click aici. Ne poti spune daca-i ok?
Multumesc.
@webmaster33: Da, este corect. Multumesc pentru completare.