Am fost la acest hotel datorita unui eveniment ce a avut loc in luna septembrie. Spre uimirea mea am prins o vreme excelenta motiv pt care dezavantajele hotelelui nu m-au afectat.
Hotelul este foarte aproape de plaja, camerel beneficiaza de AC, pat dublu tv, balcon cu masuta si scaune, vederea camerei a fost catre lacul costinesti, destul de dragut, mobilier modern, curatenie se facea zilnic, prosoapele se schimbau zilnic, am avut incluse toate mesele, foarte buna mancarea si foarte diversificata, cu exceptia pestelui nu recomand la ei, program de muzica life in fiecare seara.
Intr-una din zile dupa ce am venit de la plaja am gasit camera descuiata, camerista a uitat sa inchida dupa curatenie, fapt semnalat si de alti turisti de la acelasi palier.
Dezavataj major era mirosul care venea din baie-groaznic!!! Avand in vedere ca era septembrie nu era foarte multa lume la plaja, majoritatea magazinelor inchise, era cam pustiu, insa mi-a placut statiunea. Daca ar remedia problema cu baia as recomanda hotelul.
Trimis de Roxana Ion in 11.09.13 10:45:36
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în COSTINEȘTI.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Roxana Ion); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 43.94475400 N, 28.63490600 E - neconfirmate încă