În urmă cu o săptămînă, am fost pentru a treia oară deja la acest hotel. Cred că deja am mai scris despre el (vezi impresii) cu toate că nu s-a nimic revin pentru cei interesați cu noi comentarii.
Să începem cu ce îl interesează mai mult pe român și anume... prețul. Ei bine, eu voi face o paralelă între Rebis și alte locuri de cazare din zonă, fără a denigra pe cineva sau fără a face ,,reclamă gratuită sau umflată ,,altcuiva. Deci la Rebis prețul unei camere simple este de 120 lei, duble 150 și apartament 150 dei / zi.
Menționez că micul dejun este inclus în preț, acesta avînd 6 variante care includ aproximativ următoarele ingrediente: unt, ceai / cafea, cremvuști fierți, ouă ochi / fierte, brînză.
Acest hotel este de 3 stele, iar în zonă mai există unele pensiuni de 2-3 stele gen Nufărul sau Sabrina, care cel puțin din exterior arată foarte bine și care au prețuri de cca 75 lei.
Camerele hotelului Rebis sînt destul de spațioase, confortabile, primitoare, au tv lcd, aer condiționat, unele (cele din față) au și balcon individual generos, băile sînt foarte curate, de fapt totul e foarte îngrijit în acest hotel.
Din păcate, în baie am avut ocazia să dau de vechiul miros ,,amar ,,persistent care a existat de fiecare dată cînd am fost acolo. Băile sînt dotate cu dușuri complexe, cu jeturi ,,de peste tot, ,,care însă datorită calcarului depus de-a lungul timpului nu mai sînt prea funcționale, însă cred că acest lucru este doar un moft.
Peisajul din spatele hotelului a fost dintotdeauna unul deplorabil, în sensul că există un adevărat depozit de vechituri la care vrînd - nevrînd, dacă ai scos capul pe geam, le-ai ,,admirat ,,!
În ceea ce privește masa , am rămas sincer dezamăgit față de alte dăți în care am mai fost , ca la prînz , cînd am comandat ceafă de porc cu cartofi natur , ceafă să fie aproape crudă , iar cartofii nefierți . Iar la comandarea a două beri ( care erau cu concurs ) să primesc berea deja desfăcută la masă .
Trimis de KSV in 02.08.17 18:43:14
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în LACUL SĂRAT [BR]. A mai fost în/la: Herculane, Sovata, Slănic Prahova, Vatra Dornei, Olănești.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (KSV); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 45.21563200 N, 27.91595300 E - neconfirmate încă
@KSV: Recunosc sincer că am deschis cu emoție articolul tău! Mă gândeam că nu ți-a plăcut! Dar văd că n-a fost așa grav! Nici prea roz, nici prea negru!
Stațiunea a început să renască, să se scuture de praf și mă bucur.
Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut” (interes crescut din pdv al politicii saitului!)
— e fie (1) dintr-o destinaţie apreciată ca „inedită”, fie (2) despre un obiectiv/destinație la care, la momentul publicării, nu existau impresii recente.
@Zoazore: Mulțumesc pentru comentariu și îmi cer scuze pentru ,,emoții ,,. Nu pot spune că ar fi fost nici prea roz nici prea gri, totuși ca peste tot este foarte mult de muncă și dacă ar fi să privim situația din perspectiva celor ce merg în această stațiune în primul rînd pentru tratament, eu unul cu tot respectul pe nemernicii de la societatea care administrează cea mai mare parte a plajei, i-aș desființa, dar nu înainte de a-i ruina cu o amendă colosală. Intrarea 7 lei, cînd tu nu ofer decît un cîmp cu iarbă mare și tăioasă în loc de nisip și dușuri cu apă rece pentru reumatism. Exact ce-ți dorești!
@KSV: Off, cate-ar fi de spus aici... Statiunea a fost multi ani in parasire, abia acum de vreo doi-trei ani a inceput sa mai miste! N-ai nici o vina, ei ar fi avut-o, dar mi-ar fi parut rau sa nu va simtiti bine. Desi acum stau in Bucuresti, totusi sunt braileanca!
Sper sa reinfloreasca statiunea! Ar fi pacat sa decada!
@Zoazore: Eu sper să înflorească întreaga Românie stimată doamnă, nu doar Brăila sau Tulcea. Peste tot este dezastru s-a distrus peste tot și din păcate nimeni nu a fost spînzurat pînă acum! Și asta este cel mai grav! ( ( (Vă doresc o zi frumoasă. Cu respect Dan Păcuraru
@KSV: Asta e implicit cu intreaga tara!
Vacante superbe sa aveti!
- Aug.2015 Foarte Bine! — scris în 03.07.16 de KSV din TULCEA - RECOMANDĂ