Raport calitate preţ ok
Am stat in acest hotel 6 nopti la sfarsitul lunii iulie 2017.
De la aeroport la hotel am luat metroul, linia rosie, pana la ultima statie-Sao Sebastiao. In cca 20 minute ajungeti.
Belvedere: Am stat la camera 904 si am avut parte de o priveliste minunata. Recomand aceasta camera din acest motiv... a! Si la fiecare 5 minute vedeai un avion care in curs de decolare!!
Curatenie: camera a fost foarte curata, lenjeria si prosoapele super pufoase fiind schimbate zilnic.
Mancare: am avut doar mic dejun. Preparatele erau foarte gustoase, insa nu foarte diversificat si identic in fiecare zi. Mi-a placut ca nu au lipsit niciodata faimoasele pasteis de nata. In rest: omleta, oua fierte, bacon, carnaciori, fasole, mezeluri, branza, cascaval, legume, fructe, cereale, lapte, dulciuri.
Transport imprejurimi: spre centru se poate ajunge usor cu metro din Sao sebastiao sau Parque aflate la cca 7 min de mers pe jos de hotel. Nu stiu despre autobuze, am preferat varianta cu metroul. Metrourile circula des si nu sunt foarte aglomerate.
Wi-fi: super bun
Puncte slabe: atitudinea personalului nu a fost foarte prietenoasa si am avut parte de un incident mai putin placut: la 2 zile dupa cazare, ne-am trezit cu accesul blocat in camera. Am coborat la receptie si ni s-a comunicat ca pe sotul meu l-au cautat cei de la imigrari si ca trebuie sa ne vedem cu ei a doua zi la 11 la receptie.
Ni s a parut ciudat, iar modalitatea de a ne transmite mesajul prin blocarea accesului intr-o camera platita... si mai urata. Imediat am facut sapaturi si ne-am dat seama ca era un scam, am anuntat si consulatul, intre timp asteptam raspuns. Asa ca: atentie!!!
Trimis de cami1212 in 02.08.17 22:31:57
- A fost prima sa vizită/vacanță în PORTUGALIA
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (cami1212); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 38.73327700 N, -9.15022600 W - CONFIRMATE
@cami1212:
Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut” (interes crescut din pdv al politicii saitului!)
— e fie (1) dintr-o destinaţie apreciată ca „inedită”, fie (2) despre un obiectiv/destinație la care, la momentul publicării, nu existau impresii recente.
@webmaster45: este ok
- Aug.2013 Hotelul in care as reveni — scris în 03.09.13 de marib din BOTOSANI - RECOMANDĂ