Resortul se afla langa Delta. Curatenia se face zilnic, femeile de servici fiind foarte amabile si harnice.
Proiectul si ideea resortului facute cu cap, pe fonduri Europene, pacat ca sunt intretinute de tipicul afaceristilor romani, care nu le intretin, doar incaseaza fara sa investeasca.
Exista teren de tenis si fotbal artificial amenajat.
Exista acces la Delta pentru pescuit.
Micul dejun inclus in pretul cazarii, nu foarte variat insa, prezinta un avantaj.
Resortul percepe costuri ascunse, care ti se comunica la sfarsitul sejurului, pe motiv ca nu le permite site-ul booking sa le adauge, desi alte locatii le pot introduce (numai ei nu pot :)), dar ii doare si gura sa le comunice la check-in.
Personalul de la receptie este foarte slab pregatit, daca ii intrebi ceva e ca si cum le dai examen la medicina, iti rad in nas ca ti-au luat banii (ca in anii '90 -2000).
Camerele nu au mai fost intretinute de la ridicarea complexului, in camere duhneste miros persistent de soareci, desi se face curatenie zilnic, mirosul nu iese. Vopseaua de pe pereti naparleste, oglinda din baie rugineste, para de dus imprastie apa in toate directiile, reparatii neastupate in baie. Am rezervat 6 camere, nu este vorba doar de o exceptie la o singura camera...
Nu exista wi-fi in resort, tv-ul are semnal slab, suntem totusi in secolul XXI!
Restaurantul nu il recomand, mancarea este ranceda si nu este gatita corespunzator, desi se ridica ca si costuri la resort de 4*, grupul nostru de 19 persoane a mancat la restaurantul de langa resort, la aprox 50 metrii, Laguna, cu preturi rezonabile, sau la Green Delta, aprox 2km, foarte ok, cu preturi ca la Puflene.
Resortul percepe costuri exorbitante pentru excursiile cu barca, cea mai lunga excursie pana la Padurea Letea costa 230 lei+20 ghidul, desi la 200 metrii exista debarcaderul, unde aceeasi excursie costa cu totul doar 100 lei/adult si 50 lei/copil, norocul nostru a fost ca in ziua aceea erau ocupate toate locurile si am ajuns aici, altfel muscam aceasta pacaleala.
Piscina interioara avea apa rece, iar cea exterioara era mai murdara ca cea din Delta, cred ca au uitat sa o scoata la sfarsitul sezonului trecut, mai avea si cateva broscute, ca deh, eram in Delta.
Locul de joaca pentru copii avea absolut toate atractiile defecte: sfori rupte, scanduri sparte, instalatii defecte... La fel se prezentau si cele cateva aparate de gimnastica: biciclete si stepp-erele.
Per total, impresia noastra a fost ca desi are potential, se merge pe ideea ca oricum altceva in zona nu gasesti, zona fiind saracuta, inclin mai degraba spre zona camping-urilor pentru cei care doresc ceva wild.
Trimis de to_alex1 in 02.05.19 23:08:02
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în MURIGHIOL.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (to_alex1); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@to_alex1: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew ... 35&ridAnt=93313
- Aug.2024 Dezamagitor — scris în 06.09.24 de Ovidiu1967 din FăGăRAş [BV] - nu recomandă
- Jun.2024 Super minivacanta — scris în 17.06.24 de ux134369 din RO - RECOMANDĂ
- May.2023 Super vacanta! — scris în 11.05.23 de ux129021 din BRăILA - RECOMANDĂ
- Sep.2022 Nu recomand! Scump si dezastruos! — scris în 09.09.22 de ux127185 din CLUJ-NAPOCA
- Aug.2022 'Resort' de 2 stele — scris în 12.08.22 de ux126642 din PITESTI - nu recomandă
- Aug.2022 Mare teapa [... ] — scris în 06.08.22 de 10121961 din NEAMT - nu recomandă
- Apr.2022 Vacanta paste — scris în 24.04.22 de fb124311* din TULCEA - RECOMANDĂ