Am fost cu niste prieteni in Murighiol, respectiv la Puflene Resort. Locatia este pur si simplu minunata si chiar te face sa simti ca te afli in Delta Dunarii.
Sunt atat de multe de facut incat ni s-au parut prea putine 3 nopti. Am fost cu una din barcile pe care resortul le pune la dispozitie in Delta Dunarii. Peisajul este fabulos cu multe salcii, nuferi si o varietate uriasa de pasari, unele fiind unice in lume.
Cand ne-am intors am decis sa mergem la masa, fiindca eram lihniti. Restaurantul ne punea la dispozitie o varietate mare de peste, salate, pui, vita si paste. Fiind in zona, am zis sa iau peste, vorba aceea, esti in Delta si mananci pui? Pestele arata bine si se vedea ca este proaspat, ceea ce am apreciat, fiindca la multe hoteluri pestele este congelat.
2 seri le-am petrecut fie jucand tennis, resortul punand la dispozitie un teren de tennis si unul de fotbal, fie plimbandu-ne pe aleile resortului.
Dimineata o petreceam la piscina, iar cand oboseam de la atata inot si soare, mergeam la barul de langa, unde comandam diverse bauturi. Au fel de fel de sucuri, iar berea draft era foarte gustoasa.
Sunt multe terenuri de joaca prin jur pentru copii, insa nu le-am oferit prea multa atentie.
Ce am vrut totusi sa facem, a fost sa urcam in turnul cu 6 etaje de unde poti vedea tot resortul. Mai ales la apusul soarelui, imaginea de acolo e nemaipomenita.
Camerele erau curate, iar menajerele veneau in fiecare zi sa schimbe lenjeria.
Per total ne-am simtit foarte bine, insa regretam ca am stat atat de putin. Cu siguranta ne vom intoarce. Recomand oricui!
Trimis de Manuela123 in 25.08.18 20:36:20
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Manuela123); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@Manuela123: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
- Aug.2024 Dezamagitor — scris în 06.09.24 de Ovidiu1967 din FăGăRAş [BV] - nu recomandă
- Jun.2024 Super minivacanta — scris în 17.06.24 de ux134369 din RO - RECOMANDĂ
- May.2023 Super vacanta! — scris în 11.05.23 de ux129021 din BRăILA - RECOMANDĂ
- Sep.2022 Nu recomand! Scump si dezastruos! — scris în 09.09.22 de ux127185 din CLUJ-NAPOCA
- Aug.2022 'Resort' de 2 stele — scris în 12.08.22 de ux126642 din PITESTI - nu recomandă
- Aug.2022 Mare teapa [... ] — scris în 06.08.22 de 10121961 din NEAMT - nu recomandă
- Apr.2022 Vacanta paste — scris în 24.04.22 de fb124311* din TULCEA - RECOMANDĂ