Complexul Puflene Resort, prin amplasare si diversitatea posibilitatii de recreere, pozitionat la aproximativ 4 ore de Bucuresti, este o locatie foarte buna pentru team buldinguri si, sa spunem acceptabila, pentru o familie. Preturile sunt suficient de mari incat sa te descurajeze la un week-end petrecut acolo.
Serviciile sunt fff slabe, personalul nepoliticos, timp de raspuns la solicitari deplorabil. Probabil ca mancatul la pensiunile din zona reprezinta o buna alternativa la bucataria proprie. Din punct de vedere gastronomic, mancarea a fost acceptabila, insa pestele, la care te astepti sa fie vedeta locului, a fost foarte slabut gatit si de o calitate precara.
Camerele hotelului sunt spatioase, cochete si dotate cat sa nu duci lipsa de nimic. Exista plase de tantari, aparate si spray pus la dispozitie de hotel. Un minus al loactiei este mirosul inchis, umed sau specific rozatoarelor (probabil atrase de vegetatie/lemn). Totusi, aerisita bine inainte de culcare camera devine odihnitoare. Aici contribuie pernele si patul confortabile de 10 plus ca nota la acest capitol. Baia este spatioasa, doata cu sapun, geluri, casca de dus, papuci si prosoape impecabile. Curatenia insa poate suporta ceva imbunatatiri.
Zonele de relaxare au un mare plus, fiind gandite „destept”, cu posibilitatea de a face sport sau de a te relaxa in diverse alte forme. Piscinele sunt grozave, atat cea interioara, cat si cea exterioara care troneaza precum o cadana frumoasa intr-o margine a resortului. Am spus cadana, pentru ca vizitand intreg resortul de la un capat la altul m-am simtit ca intr-un resort turcesc „romanizat” evident. Peisajul este colorat cu stuf, podete, capite, animalute domestice, culturi de plante, cativa serpi, melci si pere padurete.
Mi-a pacut mult sauna, pentru ca este noua si spatioasa. Gasesti aici si salina, sala de jocuri (biliard/tenis de masa), o terasa interesanta, terenuri de fotbal si tenis, un foisor dragut ca anexa a piscinei exterioare. Pontoanele sunt locuri ideale de savurat un apus romantic sau un pescuit amatoresc. Ca tot vorbeam de romantism, cred ca poate fi o locatie super pentru nunta, fiind inzestrati si cu o mica bisericuta si sali festive care se preteaza la astfel de evenimente. Probabil ca merita o nunta aici daca vii cu alt personal si cu mancarea pregatita in alta locatie. Pacat ca niciodata in Romania nu reusim sa bifam cu foarte bine toate serviciile unei locatii.
Wi-fi este ok in toate zonele de relaxare/lobby dar nu functioneaza deloc in camerele hotelului.
Sincer, as reveni cu mare placere la preturi decente si dupa o calificarea serioasa a personalului. Asa cum este acum nu as mai reveni.
Pentru ilustrarea celor scrise puteti vizualiza aici http://www.youtube.com/watch?v=YdsgpHk5lAM&feature=youtu. be
Trimis de andraz in 22.09.13 17:31:34
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în MURIGHIOL.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (andraz); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Aug.2024 Dezamagitor — scris în 06.09.24 de Ovidiu1967 din FăGăRAş [BV] - nu recomandă
- Jun.2024 Super minivacanta — scris în 17.06.24 de ux134369 din RO - RECOMANDĂ
- May.2023 Super vacanta! — scris în 11.05.23 de ux129021 din BRăILA - RECOMANDĂ
- Sep.2022 Nu recomand! Scump si dezastruos! — scris în 09.09.22 de ux127185 din CLUJ-NAPOCA
- Aug.2022 'Resort' de 2 stele — scris în 12.08.22 de ux126642 din PITESTI - nu recomandă
- Aug.2022 Mare teapa [... ] — scris în 06.08.22 de 10121961 din NEAMT - nu recomandă
- Apr.2022 Vacanta paste — scris în 24.04.22 de fb124311* din TULCEA - RECOMANDĂ