REZONABIL
La banii pe care ii dati aici puteti alege ceva mai bun!!!!
Am ales acesta destinatie fortata de împrejurări-COVID- ca sa nu schimb multe mijloace de transport si sa nu intram in contact cu multa lume.
Se ajunge relativ usor... drumurile sunt ok.
Noi am venit dinspre litoral pe A4, apoi pe drumul ales de WAZE
Pe drum sunt cateva obiective turistice pe care le puteti bifa... Cetatea Histria, Cetatea Enisala sau daca sunteti iubitori de vin cateva crame.
despre SERVICII
Personal slab pregatit la receptie, restaurant, beach bar!!!
despre CAMERE & COND. CAZARE
Curatenia lasa mult de dorit. Vorbim de o perioada in care aceasta ar trebui sa primeze, deoarece suntem in plina pandemie COVID. Mobilierul este vechi, la fel si dusul sau mobilierul din balcon.
Produsele cosmetice de la baie din cele mai ieftine si proaste.
Clasificarea de 4 stele este doar o poveste... poate 3 stele!!!
La ora 8 incepe curățenia prin hotel... lucru extrem de neplacut.
La fel si reparatiile... m-am simtit ca la bloc cand vecinul dadea gauri cu bormasina la prima ora.
Omul care vine in concediu vrea sa se odihneasca nu sa auda aspiratorul la 8 dimineata.
Un punct forte este gradina f frumoasă, mare si bine întreținută
GASTRONOMIE (BUC & MASĂ)
Restaurantul curatel... chelnerii tineri si nepriceputi
Micul dejun slab... acelasi in fiecare zi.
Meniul a la carte... bun... bazat pe peste in mare parte.
Daca sunteti vegetarieni, optiunile sunt inexistente... orez, cartofi si salate.
Bufetul suedez este amplasat in interior, nimeni nu poarta masca,
Te servesti singur... un lucru complet nepotrivit in aceasta perioada de pandemie.
Eu am venit de la un hotel de 4 stele unde micul dejun, desi era bufet suedez, erai servit de ospatari cu manusi si masca!!
Aici toata lumea atinge aceleasi ustensile de pus in farfurie.
Pretul mancarii nu este mic... dar comparativ cu alte locatii din Delta Dunarii.
LOCAȚIE și ÎMPREJURIMI
Delta este un loc mirific.
Resortul are o poziție foarte faina pe malul lacului Murighiol.
despre DISTRACȚIE & RELAXARE
Piscina nu este f curata.
Sezlongurile nu respecta distanțarea, sunt murdare si multe sunt rupte
Nu exista personal care sa ofere prosoape la piscină
De fapt nici nu le-am vazut, desi nu s-a spus ca sunt.
Muzica urla... de prosta calitate.
Trimis de Toson in 30.07.20 11:48:50
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în MURIGHIOL. A mai fost în/la: Am fost la Hotel Delta Boutique -Crisan
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Toson); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@Toson: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_add9.p ... 00204&hid=12935.
Sau... poate ceva video de pe acolo? Dacă ai filmat pe acolo, ar fi zuper-util — link încărcare video.
- Aug.2024 Dezamagitor — scris în 06.09.24 de Ovidiu1967 din FăGăRAş [BV] - nu recomandă
- Jun.2024 Super minivacanta — scris în 17.06.24 de ux134369 din RO - RECOMANDĂ
- May.2023 Super vacanta! — scris în 11.05.23 de ux129021 din BRăILA - RECOMANDĂ
- Sep.2022 Nu recomand! Scump si dezastruos! — scris în 09.09.22 de ux127185 din CLUJ-NAPOCA
- Aug.2022 'Resort' de 2 stele — scris în 12.08.22 de ux126642 din PITESTI - nu recomandă
- Aug.2022 Mare teapa [... ] — scris în 06.08.22 de 10121961 din NEAMT - nu recomandă
- Apr.2022 Vacanta paste — scris în 24.04.22 de fb124311* din TULCEA - RECOMANDĂ