Un hotel modest de doua stele. Nu are aer conditionat si nici balcon. Va sfatuiesc sa alegeti camerele din spatele hotelului pt a nu suferii de cald, noi asa am facut si ne-a fost bine. Au plase de tantari la geamuri si puteti dormii cu geamurile deschise. Lipsa unui balcon a fost resimtita din plin. Camerele sunt micute, iar baia improvizata din material termopan. Apartamenrul este recomandat pt o familie cu doi copii. Apa calda am avut tot timpul, curatenie destul de buna, nu sunt mirosuri de mucegai, fara goange prin camera. In camera gasiti unmic frigider (racitor) si un televizor cu diagonala de 37 cm. Terasa din fata hotelului este mica si trebuie neaparata sa consumi produse de la ei (de la receptie) unde nu au diversitate (vreo 2 -3 sortimente de vin, cateva inghetate si ceva sucuri). Preturi de restaurant.
Fetele de la receptie sunt destul de amabile si atente la cerintele clientului. Distanta fata de plaja este de 10 minute de mers pe jos si 6 minute pana la Springtime-fast-foodul unde mananca jumatate din statiune. Parcarea in fata hotelului la liber si pe aleile laterale. Noi am gasit mereu loc in plin sezon, desi langa Proton se mai afla un hotel din aceiasi familie, parca K2.
ps-Nu as recomanda acest hotel cuiva care vrea ceva bun, ci doar celor care vor neaparat sa vada litoralul la un buget restrans. Statiune Neptun este una cu mult spatiu verde, dar hotelurile nu sunt in "buza" marii.
Trimis de Maqulyn in 01.07.12 15:59:07
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în NEPTUN / OLIMP.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Maqulyn); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Aug.2020 Sejur placut — scris în 04.01.21 de ux118266 din SLATINA 2 - RECOMANDĂ
- Jul.2017 Hotel proton k3 sau cămin studențesc — scris în 10.08.17 de Teodor17 din BUCUREşTI - nu recomandă
- Jun.2017 Hotel Proton-o mare dezamagire. — scris în 01.07.17 de Diana T din BăICOI [PH] - nu recomandă
- Jun.2017 Vom reveni cu siguranta! — scris în 23.06.17 de dianabila din ROşIORI DE VEDE [TR] - RECOMANDĂ
- Aug.2016 Sejur la hotel Proton — scris în 03.03.17 de MariaAndr din ARAD - nu recomandă
- Aug.2016 Dezamagire — scris în 16.08.16 de Andreea 28 din BUCUREşTI - nu recomandă
- Jul.2016 Hotel Proton K3 Neptun — scris în 12.07.16 de George O din IAşI - RECOMANDĂ