In primul rand, comentariile citite pe Booking m-au speriat, cand am ajuns am vazut ca multe erau nefondate.
Pana sa ajungem am fost sunati (depasisem putin ora estimata)
Cum am ajuns ni s-a oferit loc in parcarea hotelului gratuit. E drept ca sunt locuri putine si restaurantul Noblesse are parcare mai mare unde este 20lei/zi.
Camera este superba, foarte mare, mobilier nou, ca si hotelul, de altfel.
Televiziunea prin cablu a avut prea multe programe. E unic la capitolul asta!!!
Hotelul are restaurant pentru micul dejun care a fost ok. Am servit cea mai buna omleta preparata la cerere
Langa hotel exista fast-food, magazin non stop, patiserie.
Am facut aerosoli fara sa cobor din hotel-e pe plaja amplasat.
Pentru plaja am fost in apropiere la Il fortino unde, pentru 15lei/zi ai sezlong, dus, wc si wi-fi!!!
Foarte multe autoserviri cu preturi excente
Si la terasa hotelului Dacia am mancat la acelasi pret ca la autoservire
Pozitia este excelenta si daca s-ar servi toate mesele in hotel si ar plasa si o plaja privata cu pretul inclus in pretul camerei ar fi de nereprosat
Trimis de MARIA LIGIA in 29.07.14 15:06:25
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în MAMAIA. A mai fost în/la: MAMAIA, in fiecare an, la diferite hoteluri de 3 si 4 stele
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (MARIA LIGIA); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 44.21949452 N, 28.63627732 E - neconfirmate încă
- Aug.2017 Nu recomand!!! — scris în 20.08.17 de Ioana din GALAţI - nu recomandă
- Jul.2017 Pe scurt... sejur de cosmar — scris în 07.08.17 de Alessi din BUZAU
- Aug.2016 Foarte bun pentru copii mici — scris în 16.01.17 de cameleonu din CORNETU [IF] - RECOMANDĂ