După o încercare de cazare nereușită la o pensiune de pe coclaurile orașului Alba Iulia (friiig în cameră), am ales să ne încercăm norocul la pensiunea Voichiţa, care se bucura de niște recenzii 50-50 (pe un site de informații turistice).
Am căutat pensiunea fix unde ne-a lăsat gipiesul, numai că... nu mai e nicio pensiune. Are şi sait propriu, doar că acum este hotel.
Am nimerit la intrarea dinspre club (mai este una dinspre curte, dar cine s-o vadă, dacă nu-i scris "pensiune", ci "hotel", nu?), am sunat la sonerie, ni s-a deschis şi am intrat. Am cerut direct "cea mai călduroasă cameră", fără să întrebăm despre disponibilitate şi ni s-au prezentat două camere. Am ales camera 6 și nu ne-a părut rău. Am achitat contravaloarea (cu mic dejun inclus) şi am parcat în curte (deh, acu' știam!).
V-am spus că am cerut cea mai călduroasă cameră? Fix aşa a fost!
Din păcate nu am tras poze, dar camera este chiar frumoasă (pozele de pe site sunt reale). Deşi mochetă în loc de parchet, nu îţi lasă senzaţia de ieftineală, ci de confort, este curată şi moale, probabil proaspăt aspirată cu abur (sau nouă, de ce nu?). Baia este suficient de mare, cu un minus (doar pentru uscatul prosoapelor): nu există calorifer.
Televizorul e funcţional, dar LCD-ul nu a prea ţinut pasul cu tehnologia (sau eu, încă nu m-am decis care, cum...). Un alt minus al hotelului (şi ultimul) este peretele: prea subţire între camere, ştiam la ce emisiune se uită vecinul (şi că dimineaţa a avut întâlnire, pentru că s-a bărbierit şi scutura aparatul de ras de chiuvetă...).
Seara am coborât la restaurant şi am comandat de haleală. Bun, consistent, ieftin. Nota 10.
Locul de fumat este genial, acoperit şi încălzit. Micul dejun a fost consistent şi ne-a fost servit la scurt timp după ce ne-am aşezat la masă. Din nou, 10.
Din câte am înţeles, pista de bowling este recunoscută în oraş, aşa că locuri de distracţie sunt. Plus că au şi sală de evenimente, la etajul I. Hai, la măritiş! :p
Trimis de Coni FotoMedia in 28.10.16 22:27:40
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Coni FotoMedia); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Mutat în rubrica "Prestige Hotel, ALBA IULIA" (nou-creată pe sait)
@CDStrong: Am setat în program coordonatele GPS ale acestei destinaţii, rezultând următoarea poziţionare pe hartă -- click aici.
Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)Acolo este. Mulţumesc!
@CDStrong[/b
Buna recomandarea.
Sigur era doar un vecin? Daca avea si o vecina? Deja sunt curioasa!!!
@elviramvio: Nu citisi, bre, c-avea omu-ntalnire-n zori? Ca d-aia se ferchezuia!
@CDStrong: Arata bine hotelo-pensiunea! Daca si-n camera era asa frumos ca pe hol, zic eu ca-i OK!
@Zoazore: Arată bine, se simte şi mai bine!
- Apr.2017 Hotel Prestige Alba Iulia — scris în 01.05.17 de AndreeDeea din BRAşOV - RECOMANDĂ