Personal, sictirit, la receptie pentru catva euro am reusit sa smulgem un zambet.
La bar cu tot All inclusivul, fara 10 ron te serveau greu, butonau telefonul si parca eram invizibili, una peste alta [***].
Am platit parcarea 10 zile 50 euro.
Mancare cata vrei dar aceiasi, in toate zilele, nu mai scriu pentru ca sa scris, camera curata. Tot pentru cateva leva am primit prosoape si cearceafuri curate tot mereu.
Bauturile execrabile, cele de la barul all inclusiv.
Statiunea aglomerata si mizerie multa miros greu de gunoi fermentat.
Noptile cu multa galagie, cluburi, terase, discoteci, pe la 12 noaptea se mai linisteau, si inceapea repatrierea betivilor care urlau pana pe la 1-2 noaptea.
Dupa aia incepea reaprovizionarea hotelului cu toate cele camioane si saluturi in gura mare. Mai apoi vineau gunoieri, si pe la 6 se umplea canera de miros de pita cu ou.
Nisipuri de aur nu am gasit.
Dar pret calitate merge. Personal nu recomand nimanui Preslav poate alt undeva este alt fel, cu toate ca ma indoiesc.
Concediu placut tuturor.
A sa nu uit multumim! **** o firma serioasa cu care vom mai calatori.
Trimis de SPAITER* in 17.09.17 20:43:10
- A fost prima sa vizită/vacanță în BULGARIA
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (SPAITER*); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@SPAITER: Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew ... 33&ridAnt=82092
===
ATENȚIE! referirile la AGENȚII și alte entități din România care funcționează pe principii COMERCIALE (portaluri web de profil etc) sunt INTERZISE
Puteți trimite, în schimb, aceste informații prin intermediul mesajelor personale (pe privat) - click pe numele utilizatorului, apoi, în fereastra nou-deschisă, pe linkul "Trimite mesaj pers".
Notă: Este necesar ca destinatarul să aibă opţiunea ACCEPT PRIMIRE MESAJE DE LA CEILALŢI UTILIZATORI bifată. Opțiunea respectivă se poate seta/deseta din secțiunea CONTUL MEU.
- Sep.2017 Un hotel fara pretentii — scris în 16.09.17 de dianamea din BUCURESTI - nu recomandă
- Aug.2017 Pana la Dumnezeu te mananca sfintii — scris în 04.09.17 de Roxana Dornescu din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2017 Impresie finală — scris în 05.08.17 de U89822 din BRASOV - nu recomandă
- Aug.2015 Relaxarea din gradina interioara a hotelului — scris în 15.08.15 de dorinakiss din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jun.2015 Cea mai proastă ospitalitate — scris în 27.07.15 de Alina96 din BUCUREşTI - nu recomandă
- Aug.2014 Foarte bine — scris în 03.09.14 de nicco din BRAșOV - RECOMANDĂ
- Jun.2014 Se poate mai bine — scris în 09.06.14 de roxanadornescu* din BUCURESTI - RECOMANDĂ