Hotel Preslav. de la Nisipurile de aur. A fost renovat in mare parte.
Mancarea s-a imbunatatit. Ai intotdeauna ce se mananci. Cafeaua buna Fructe la fiecare masa, Salate si legume separate sa-ti faci tu salata.
Din pacate curatenia lasa de dorit... Camerista mi-a spus sa mi fac singura curat. A trebuit sa fac reclamatie ca sa vina zilnic de aia am spus ca pana la Dumnezeu te mananca sfiinti. Curatenia era facuta in dorul lelei.
Piscina curata, frumoasa dar din pacate ambele scari aveau o treapta lipsa asa ca era o problema intrarea si iesirea din apa.
Internetul nu este in camera chiar si daca vrei sa platesti.
Receptionerele si manegerii politicosi si gata sa-ti rezolve orice problema,
Minunata gradina interioara. Iar pozitia hotelului fata de mare buna.
Trimis de Roxana Dornescu in 04.09.17 13:06:10
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BULGARIA. A mai fost în/la: Nisipurile de Aur Sfintii Constantin si Elena
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Roxana Dornescu); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Sep.2017 Hotel Preslav, Nisipurile de aur — scris în 17.09.17 de SPAITER* din ARAD - nu recomandă
- Sep.2017 Un hotel fara pretentii — scris în 16.09.17 de dianamea din BUCURESTI - nu recomandă
- Jul.2017 Impresie finală — scris în 05.08.17 de U89822 din BRASOV - nu recomandă
- Aug.2015 Relaxarea din gradina interioara a hotelului — scris în 15.08.15 de dorinakiss din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jun.2015 Cea mai proastă ospitalitate — scris în 27.07.15 de Alina96 din BUCUREşTI - nu recomandă
- Aug.2014 Foarte bine — scris în 03.09.14 de nicco din BRAșOV - RECOMANDĂ
- Jun.2014 Se poate mai bine — scris în 09.06.14 de roxanadornescu* din BUCURESTI - RECOMANDĂ