Daca nu stiti in Ploiesti, la hotelul Prezident zona Sud este, zic eu, ideal pentru nunta sau botez. Noi am facut botez. Gazde primitoare, intelegatoare in ceea ce priveste aranjamentul si meniul (nu era in meniu un fel de mancare, l-am comandat, s-a primit raspuns pozitiv de la bucatarie, pretul a fost ok fata de alte locuri pe unde am mai mancat, calitatea excelenta!!! ), plus ca am primit o camera pentru o noapte, gratuit din parta casei...
Camera f. frumoasa, cu pat matrimonial, AC TV, baie si f. aspectuoasa. Salonul amenajat exotic, cu plante mari naturale, custi cu papagali (tacuti ce e drept), mini cascade, acoperis rabatabil vara.
Servirea la mese a chelnerilor de nota maxima, personalul amabil.
Ne-a placut si am revenit si am mai sarbatorit diverse onomastici aici.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Mate); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Hotelul in sine este micut, are doar 6 camere, dar este foarte luxos, aranjamentele in camere denota mult bun gust si interes ca orice client sa se simta excelent. Toate detaliile arata mult interes din partea patronilor ca totul sa arate perfect.
La parter sunt doua restaurante, la fel de luxoase, cu muzica in surdina de buna calitate si cu ospatari foarte serviabili, amabili si draguti.
La receptie aveti sansa sa dati chiar de patroana stabilimentului, o doamna foarte draguta si la propriu si la figurat.
Locatia este foarte aproape de Gara de Sud, asa ce este foarte la indemana calatorilor care vin in Ploiesti pe aceasta "poarta".
”La receptie aveti sansa sa dati chiar de patroana stabilimentului
cu scuzele de rigoare, dar cuvântul mai sus subliniat are în vorbirea curentă un cu totul alt înţeles decât cel pe care ai vrut tu să-l aibă aici...
sau... chiar este un astfel de loc de desfătare? !
dragos, am incercat sa evit folosirea repetata a cuvantului: hotel. Astfel am folosit hotel, stabiliment, locatie.
Poate l-am folosit gresit dar eu stiu ca: STABILIMÉNT s. v. așezământ, firmă, fundație, instituție, întreprindere, unitate. (cf DEX)
DEX-ul nu le ştie chiar pe toate. e drept, definiţiile sunt corecte, dar... aşa cum spuneam, în vorbirea curentă i s-a atribuit în plus sensul de "casă de toleranţă, bordel"...
mi-am dat seama ce vrei sa spui ... sincer, nu am vazut o astfel de activitate pe acolo (si am stat cam 14 zile luna asta) dar...
- Nov.2010 3 stele stralucitoare la Hotel President Sud Ploiesti — scris în 11.11.10 de ms65 din BUCURESTI - RECOMANDĂ