Dezamagire
Pretul nu justifica calitatea serviciilor primite.
Am fost cazati in perioada 4-6.10.2019. Perdeaua din camera plina de gandaci. Reactia celor de la receptie a fost “Ne pare rau, asa este in aceasta perioada la hotel. Dar stati linistiti ca nu sunt periculosi. Vom trimite femeia de serviciu sa verifice.” Curatenia a fost facuta foarte superficial, continuand sa existe acei gandaci.
Ni s-a schimbat ulterior camera, insa aceiasi problema. Este inadmisibil ca la un hotel de 4* sa dormi in camera cu gandaci.
Curatenia lasa de dorit.
Trimis de aleeepop in 06.10.19 19:20:20
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (aleeepop); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 46.98041180 N, 21.98490690 E - neconfirmate încă
@aleeepop: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro. Te aşteptăm şi cu alte recomandări din vacanţele ori excursiile tale trecute sau viitoare.
par a fi aceleasi plosnite de grau, chiar nu ai mai vazut acesti gandaci care apar in zonele urbane toamna cand au disparut culturile agricole?
@nrs: nu consider ca au ce cauta la un hotel de 4*. Nu am platit sa am asa ceva in camera, cu atat mai mult cu cat am fost cu bebe.
- Apr.2022 Oricand revenim cu placere — scris în 19.04.22 de resita2009 din REșIțA - RECOMANDĂ
- Jan.2022 Un revelion de cosmar — scris în 03.01.22 de ioana kirita din MIHăILEșTI [GR] - nu recomandă
- Aug.2020 Sejur la Hotel President SPA — scris în 18.08.20 de GeorgianaH din BUCURESTI - nu recomandă
- Apr.2019 President Spa ireprosabil — scris în 07.05.19 de MihaFlo din BRAşOV - RECOMANDĂ
- Apr.2019 Impresii — scris în 23.04.19 de Adrian 65 din PLOIEşTI - nu recomandă
- Apr.2019 Relaxare in extrasezon — scris în 22.04.19 de resita2009 din REșIțA - RECOMANDĂ
- Apr.2019 SPA President — scris în 21.04.19 de bestguy77 din BLAJ [AB] - RECOMANDĂ