Am fost acolo in Martie 2017, cu mai multi colegi la un training. Locatia e potrivita pentru asemenea activitati – sala de conferinte e incapatoare iar piscinele merg la fix pentru teambuildingul de dupa.
Ce mi-a placut: In camera a fost curat iar balconul ce da spre padure e de mare valoare. La piscine apa mi s-a parut a fi suficient de calda, in jacuzzi avea cu cateva grade mai mult decat in bazinul mare. Am prins si o zi cu soare si am iesit la piscina din exterior: super! Apa e curata, nimic de reprosat. Mancarea de la restaurant mi-a placut, si la mic dejun, si la pranz si cina, iar faptul ca a fost de tip bufet suedez l-am apreciat pozitiv – nu mai pierzi vremea cu comanda, cu alesul, asteptatul, etc. Nu imi explic de ce – in una din seri, la 19.00 cand s-a dat startul la cina, zici ca dadeau hoardele navalitoare de aglomerat ce era, in schimb in a doua zi seara – totul perfect. Personalul il apreciez ca fiind in regula, atat cat am avut de-a face cu ei au fost asa cum trebuie.
Ce s-ar putea face mai bine: detaliile… Impresia mea generala a fost buna, insa stim cu totii ca la un moment dat detaliile pot deveni chiar mai importante decat intregul :) La piscine – cateva dusuri nu mergeau asa cum trebuie, apa rece-calda nu se putea nicicum regla, in jurul jacuzzi-ului gratarele din plastic stateau alandala, in sauna turceasca nu mergea lumina deloc. Exteriorul este super – un parc mare, este si un lac, ok… poate nu era sezonul potrivit insa exteriorul lacului parea cam neingrijit. Iar in camera – probabil o chestie de izolatie intre conducte – apa rece era tot calda.
Pretul afisat la receptie – ceva ce genul 70 de euro sau ceva mai mult, nu retin exact - as fi tentat sa cred ca e cam… curajos, insa hotelul era aproape plin, asta inseamna ca e un pret corect, nu? :). De multe ori faptul ca o locatie e mereu plina ii face pe proprietari sa nu-si doreasca prea tare sa puna la punct detaliile sau sa se imbunatateasca (vezi cazuri de pe litoralul nostru… par example), sper sa nu fie cazul si aici, pentru ca de altfel locatia e ok.
Trimis de Trank in 24.03.17 14:43:54
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BĂILE FELIX / '1 MAI'.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Trank); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@Trank: O piscina o apreciem cel mai mult in sezonul rece. Eu am fost la Brasov in noiembrie la piscina exterioara si a fost minunat iar in martie la Therme in Bucuresti si iarasi a fost foarte bine. Vara mi se pare ca esti prea in bataie soarelui.
Asa cum ai spus si tu, pretul de cazare este curajos, insa din moment ce exista cerere, oferta se adapteaza.
Felicitari, votat cu mare placere.
- Jun.2024 Vacanta la Felix — scris în 28.07.24 de dyna21 din BISTRITA [BN] - RECOMANDĂ
- Dec.2023 Nu recomand! — scris în 04.01.24 de AngelaE din BUCURESTI
- Aug.2023 4 stele, din care 2 în cădere liberă! — scris în 23.08.23 de Myk2023 din TâRGU MUREș - nu recomandă
- Sep.2022 O vacanta — scris în 13.09.22 de ux127212 din BAIA SPRIE - nu recomandă
- Sep.2020 O vacanta de cosmar dupa 10 ore de condus — scris în 05.09.20 de Dannywitz din PIATRA NEAMT - nu recomandă
- Jul.2019 4**** nu, poate 3*** cu indulgenta — scris în 06.08.19 de RoxaEla din PLOIEşTI - nu recomandă
- Jan.2019 President Spa - hotel de 4 stele, restaurant de 2 stele — scris în 26.01.19 de danastoica din PITEşTI - RECOMANDĂ