Salut,
Am intrat destul de recent pe site-ul acesta, la indrumarea unor prieteni.
Apoi m-am apucat sa imi scriu si eu impresiile de vacanta…si sa citesc si impresiile altora din locurile prin care am fost. Asa am ajuns la Hotel President, Baile Felix.
Sa va spun si parerea mea. Eu am fost cazat aici anul trecut, in septembrie. Impreuna cu sotia mea am fost invitati la o nunta iar cazarea a fost oferita la acest hotel. Probabil se negociase dinainte.
Dupa nunta am decis sa ne prelungim sejurul in Baile Felix si implicit am ales sa ramanem la President pentru inca 4 nopti. De ce? Ne era mai comod…
Am primit o camera la et. 1, vedere inspre padure. Avantaje: foarte liniste. Dezavantaje: mai putina lumina din cauza copacilor. Nu ne-a deranjat.
Interior
Camera… nu e de 4 stele. Probabil la momentul in care a fost construit hotelul indeplinea conditiile pentru 4****, acum eu as depuncta respectiva camera la maxim 3 stele.
Mobilierul e classic, nu e modern dar nici nu e batranesc. Ca la orice hotel aveam patul (comod), un fel de scaun la picioarele patului (nu imi amintesc cum se numeste), un birou lung, un dulap si 2 tabureti. Plus o oglinda mare pe un perete. Pe balcon aveam scrumiera, in cazul in care aveam nevoie. Poate ceva improspatare ar fi fost binevenita… Perdelele nu mi-au placut, erau intr-o stare deplorabila, iar TV-urile erau tip CRT. Cel putin in camera noastra.
Baia in schimb avea clar nevoie de un “facelift”. Cabina de dus avea ceva defect… inundam baia la fiecare folosire. Iar accesoriile erau din ceva plastic ieftin, nu inox. Faianta… evident, modelul de acum 10 ani? Cand s-a inaugurat hotelul. Ce mi-a placut: era curat. Prosoapele se schimbau zilnic, daca se dorea si aveai inclus in pretul camerei inclusive halat de baia (pt piscina) respective slapi.
Exterior:
Hotelul e situat intr-o zona linistita, langa agitatia din statiune. Ceva mai privat.
Piscina exterioara in perioada aceea era destul de goala. Se innorase si se racorise pe afara… dar noua ne-a placut. O apa calda si curata… o placere. Nu e mare, undeva la 25 / 15 m. Apa se schimba in permanenta, iar o data pe saptamana am inteles ca se goleste bazinul si se curata toata piscina, pt igienizare. In cele 4 zile cat am stat acolo majoritatea clientilor hotelului foloseau piscine acoperita… asa incat noi eram destul de singurei afara…:)
Mai este si o piscina mai mica, cu apa putin mai rece. Probabil ideala in cazul in care sunt 30 grade afara. In septembrie erau pana in 20 grade… am preferat apa calda. :)
Intr-una din zile am dorit sa incercam si piscina acoperita. Dar am revenit la cea de afara. Caldura in interior te dobora, nu era pe placul nostru.
Restaurant
Mic Dejun – bun. Destul de mare diversitatea. Nimic iesit din comun.
In schimb nota 10 pentru bucatarul de atunci. Mi-a placut foarte mult mancarea (pranz si/sau cina a la carte). Preferata mea: Gordon bleau. Nu stiu cum il fac dar… foarte, foarte gustos. Am mancat o singura data in afara restaurantului, in rest doar la hotel. Preturile erau similare cu alte localuri si am preferat comoditatea.
Ca o concluzie… nu a fost un sejur de 4 stele. Dar au fost unele lucruri care pe mine m-a facut sa nu consider un esec mini concediul la President. Mi-a placut intimitatea locului si linistea. Ne-au dat posibilitatea de a ne relaxa si probabil de asta am trecut cu vederea lucrurile mai putin… ok. Nu am avut probleme cu personalul. Au fost foarte amabili.
Anul asta am inteles ca si-au finalizat hotelul care era in constructie la momentul concediului nostru….mult mai modern si probabil acolo se regasesc cele 4 stele.
Planuim sa mai mergem o data, tot in septembrie, ca sa avem parte de liniste si relaxare. O sa revin cu un update… daca e mai bine si sper sa atasez si poze.
Trimis de razvansn* in 31.08.11 10:02:36
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BĂILE FELIX / '1 MAI'.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (razvansn*); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
... oricum e ok ca ai dat calificativ mare, tu, probabil ca ai fost cazat in aripa veche a hotelului, acum aripa nou e functionala si interior este... super. eu am stat in apartament superior, cca 60 mp... intradevar foarte frumos. eu as da un minus la piscina interioara... dar in rest... legat de servicii sau de masa... nu pot vorbi decat cu cuvinte de lauda
- Jun.2024 Vacanta la Felix — scris în 28.07.24 de dyna21 din BISTRITA [BN] - RECOMANDĂ
- Dec.2023 Nu recomand! — scris în 04.01.24 de AngelaE din BUCURESTI
- Aug.2023 4 stele, din care 2 în cădere liberă! — scris în 23.08.23 de Myk2023 din TâRGU MUREș - nu recomandă
- Sep.2022 O vacanta — scris în 13.09.22 de ux127212 din BAIA SPRIE - nu recomandă
- Sep.2020 O vacanta de cosmar dupa 10 ore de condus — scris în 05.09.20 de Dannywitz din PIATRA NEAMT - nu recomandă
- Jul.2019 4**** nu, poate 3*** cu indulgenta — scris în 06.08.19 de RoxaEla din PLOIEşTI - nu recomandă
- Jan.2019 President Spa - hotel de 4 stele, restaurant de 2 stele — scris în 26.01.19 de danastoica din PITEşTI - RECOMANDĂ