La inceputul lunii octombrie 2019 am plecat spre destinatia aleasa, Egipt, pentru a ne petrece vacanta la hotelul Premiere Le Reve din localitatea Hurgada. Ajunsi la destinatie, am fost foarte bine primiti de catre personalul care ne-a repartizat o camera la parter cu iesire direct in gradina hotelului care ducea spre plaja. Camera este spatioasa, curata, avea toate dotarile necesare, mini-barul fiind alimentat zilnic, curatenia era efectuata de asemenenea in mod impecabil.
In ceea ce priveste masa, sistemul all inclusive nu se compara cu cel de la turci dar putea multumi chiar si pe cei mai mari pretentiosi fiind servite mancaruri europene. Restaurantele a la carte ofereau o servire impecabila, in prealabil fiind necesara rezervarea. Am servit masa la restaurantul Italian si cel chinezesc unde mancarea a fost foarte bine pregatita, fiecare masa avea alocat un chelner care servea cu promtitudine turisti. Va recomand sa va faceti rezervari la aceste restaurante chiar de a doua zi cand ajungeti in hotel deoarece au locuri limitate si turistii fac rezervari din timp riscand sa nu aiba locuri libere la restaurantele a la carte.
Plaja este cu nisp fin, are sezlonguri cu umbrele si gardulete imprejmuitoare pentru a asigura intimitatea.
Punctul forte al hotelului era coralul unde se gaseau o multitidine de pesti viu colorati, broaste testoase, adancimea apei langa coral varia intre 1m-10 m adancime. Apa in acea perioada a fost calda, vizibilitatea in apa foarte buna, ceea ce a inlesnit observarea mai usoara a vietii marine. Daca va duceti la acest hotel va recomand sa va achizitionati din tara echipament pentru snorkeling deoarece cel inchiriat de la hotel nu este foarte performant si va poate afecta activitatea subacvatica.
Hotelul dispune de o gradina impecabila cu multi palmieri si alte plante exotice, in aceste gradini se afla mai multe bancii, hamace pe care puteai sa te odihnesti si sa iti petreci timpul liber, beneficiind si de bauturile barului din gradina.
Hotelul dispune de 2 piscine, una cu apa de mare iar cealalta de dimensiuni mai reduse pentru relaxare. Hotelul are regim adults only de aceea nu exista copii la proprietate si este o liniste deplina.
Excursiile optionale au fost achizitionate de la tour operator care nu ne-a dezamagit, spectaculoase fiind excursille la Piramide si safari in desert.
Trimis de dumitriu77 in 07.01.20 20:13:23
- A fost prima sa vizită/vacanță în EGIPT
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (dumitriu77); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut”
— (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă;
— (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ necesar unei astfel de selecții.
As dori sa intreb in care zona se aflau corali, trebuia sa cobori de pe ponton?
Se aflau si in apropiere de tarm?
Multumesc anticipat pentru raspuns!
Ca să ajungeți la coral trebuie să mergeți pe ponton. La mal nu puteti sa intrati in apa deoarece tot țărmul este o stâncă și pe el se dezvolta corali. Fauna coralului este magnifică.
- Aug.2022 Totul a fost minunat cu excepția limitării la mare — scris în 09.08.22 de ux126561 din SATU MARE - RECOMANDĂ
- Aug.2021 Vacanta extraordinara în Hurghada — scris în 23.08.21 de Lucia73 din MEDIAş [SB] - RECOMANDĂ
- May.2021 Hotelul NU merita stelele sau review-urile favorabile. Nu recomandam — scris în 23.05.21 de ux119771 din BUCUREșTI - nu recomandă
- Apr.2021 Un resort la care m-aș întoarce oricând - Premiere Le Rêve & spa, din Sahl Hasheesh — scris în 06.05.21 de k-lator din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Mar.2021 Doar odihna, la soare, baie mai putin — scris în 28.03.21 de ux119107 din BRASOV - nu recomandă
- May.2017 Premier LeReve ... peste așteptări! — scris în 01.06.17 de viorelpop din NEGRESTI OAș - RECOMANDĂ
- Mar.2012 Odihnitor!... relaxare totala! — scris în 12.03.12 de barboasen* din DEVA - RECOMANDĂ