Hotel deosebit fara doar si poate.
Comparativ cu cluburile din Turcia - mult mai mic si fara posibilitatile de distractie din Turcia. Un hotel foarte linistit - care se adreseaza in special cuplurilor peste o anumita varsta.
Copii peste sub 16 ani nu aveau voie in hotel si chiar nu am vazut nici unul cat am stat noi acolo.
Camerele frumoase si spatioase.
Restaurantele - nu aveai voie in short sau papuci - la masa de seara.
Mancarea foarte buna si destul de variata.
Piscina - 1 foarte mare si 1 piscina cu apa sarata - care era spectaculoasa...
Marea - acces de pe ponton - la vreo 50 de metri de mal. Se putea face snorkeling - frumos.
Un hotel care isi merita banii!!!
Trimis de blue-ice* in 14.11.11 13:44:18
- A fost prima sa vizită/vacanță în EGIPT
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (blue-ice*); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Salut!
Voi merge la acest hotel in martie, si am o intrebare: se inchiriaza achipament de snorkeling de la hotel? Si daca da, cam cat costa?
Multumesc
@viorelradoi:
salut,
hotelul are ponton special pentru snorkeling - care te duce in larg vreo 50 de metri. Cand cobori in mare - este nisip fin deci poti sa intri si fara papuci din aia speciali.
Se poate inchiria - masca, din ala de respirat si incaltari de la hotel. Pretul total cred ca era de vreo 5-8 euro/zi.
Ceea ce ofereau erau chinezarii ieftine. In hotel exista si un magazin la care gasesti sa cumperi - insa erau de proasta calitate. Sfatul meu este insa sa iti cumperi si sa iti cumperi chestii calitative de la noi.
@viorelradoi: daca ai timp, fa o excursie si la Paradise Beach pt snorkeling (se poate lua si de la hotel, si de la agentia cu care sosesti)... reciful de la hotel este destul de frumos, insa nu se compara cu ce poti vedea daca iesi cu o ambarcatiune.
Si... felicitari pt hotelul ales. O sa iti placa mult
@rentea: asta e una din iesiri... e pusa prima pe lista!!
cealalta ar fi la piramide... si cam atat. e timpul scurt!
apropo, ati fost la piramide? merita efortul? trecand de faptul ca nu poti merge in egipt fara sa vezi piramidele!
@viorelradoi: daca se merita Piramidele?
A fost cel mai extraordinar lucru pe care l-am vazut in viata mea. Pe cuvant, se merita din toate punctele de vedere. Este foarte posibil sa iti schimbe (precum a facut-o in cazul mei) perceptia despre cum a evoluat aceasta lume in care traim... Acum chiar nu mai sunt asa de sigur ca am evoluat precum am invatat in cartile din istorie...
Eu anul trecut am stat 2 saptamani prin Egipt si de-abia asa am putut sa vizitez tot ce mi-am propus, plus ca nu era pentru prima oara in Egipt...sunt multe obiective si e obositor...
Si mai este si hotelul acesta care te imbie sa stai in interiorul lui ...ce sa mai...e greu.
@rentea: tu ai stat 2 saptamani si afost greu...
eu stau numai una!!!
ufff, tare greu si cu concediile astea!
@viorelradoi: da, e greuuuuu rau!
Uite sfatul meu:
1 zi mergi la Paradise island: dureazxa vreo 5 ore excursia
1 zi mergi la Cairo (si la piramide) - pleci la 2 noaptea si revi ziua urmatoare pe la 7 seara.
Eu zic ca e cel mai bun plan pt 1 sapt... data viitoare, bifezi si luxorul, si safariul in desert...
- Aug.2022 Totul a fost minunat cu excepția limitării la mare — scris în 09.08.22 de ux126561 din SATU MARE - RECOMANDĂ
- Aug.2021 Vacanta extraordinara în Hurghada — scris în 23.08.21 de Lucia73 din MEDIAş [SB] - RECOMANDĂ
- May.2021 Hotelul NU merita stelele sau review-urile favorabile. Nu recomandam — scris în 23.05.21 de ux119771 din BUCUREșTI - nu recomandă
- Apr.2021 Un resort la care m-aș întoarce oricând - Premiere Le Rêve & spa, din Sahl Hasheesh — scris în 06.05.21 de k-lator din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Mar.2021 Doar odihna, la soare, baie mai putin — scris în 28.03.21 de ux119107 din BRASOV - nu recomandă
- Oct.2019 Premiere Le Reve — scris în 07.01.20 de dumitriu77 din GIURGIU - RECOMANDĂ
- May.2017 Premier LeReve ... peste așteptări! — scris în 01.06.17 de viorelpop din NEGRESTI OAș - RECOMANDĂ