Am ales anul trecut hotelul Prahova din Saturn prin programul "Hai la bai". nu mai fusesem cazati pana atunci la un hotel de 2 stele de pe litoralul romanesc si nu am stiut cum sunt conditiile.
cand am ajuns la hotel in jurul orei 10 dimineata, ni s-a spus la receptie sa venim la ora pranzului pentru a ne da camera (chiar daca ii dadusem receptionerei o atentie). pana atunci am mers pe plaja.
cand am luat camera si am intrat era un miros puternic de mucegai. daca lasai cateva ore usa de la balcon inchisa era un aer inchis. mobilierul foarte vechi, la fel si mocheta, care pe deasupra era si foarte murdara. tamplaria era de lemn (lemnul fiind intr-o stare jalnica). pe balcon era o sarma de rufe si 2 scaune de plastic. baia... de nedescris... pe jos era un petic de "covor de baie: NEGRU! apa deabia curgea si cea calda nu era chiar calda, pentru ca nu aveau centrala proprie. dusul era si el vechi si plin de calcar...
lasand la o parte camera am avut mic dejun inclus, la care nu se dadea mare lucru si bonuri valorice pentru pranz si cina... bonurile le-am folosit la autoservirea prahova unde mancarea era destul de buna, dar cam scumpa (6 lei o sticla de sprite 0,5 litri si 12 lei o sticla de apa minerala 2 litri!!) si la un moment dat de saturasem de aceleasi feluri de mancare.
ceea ce am fost multumita referitor la camera: televizorul care functiona cum trebuie si lenjeria curata.
la receptie am inchiriat pentru 11 lei pe zi racitor destul de spatios.
in fiecare zi se aspira in camera si se lua gunoiul dar nu se punea hartie igienica sau sapun cand se termina si cat am stat o saptamana nu s-au schimbat prosoapele sau lenjeriile.
si am uitat sa mentionez ca in camera, pe tot parcursul sejurului nu am putut scapa de furnicile de pe mocheta. avantajul hotelului este faptul ca plaja este foarte aproape.
statiunea este foarte frumoasa, dar hotelul nu merita.
Trimis de dia000066 in 05.08.11 20:56:00
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în SATURN.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (dia000066); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Aug.2023 Sejur excelent — scris în 28.08.23 de Raluca41 din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Aug.2019 Mizerabil. Nu recomand. — scris în 18.08.19 de Crina M din IASI - nu recomandă
- Jul.2019 Groaznic — scris în 24.07.19 de aid din SUCEAVA - nu recomandă
- Jul.2018 Hotel Prahova — scris în 22.07.18 de papalito din PLOIEşTI - nu recomandă
- Aug.2015 Groaznic — scris în 31.08.15 de irina2015 din PLOIEşTI - nu recomandă
- Aug.2015 Cazare de 2 stele — scris în 14.08.15 de Adaflo din CRAIOVA - nu recomandă
- Aug.2014 Investitie in hotel, nu si in personal — scris în 07.10.14 de elales31 din BUCUREșTI - nu recomandă