Am petrecut primul sejur pe Thassos in acest an. Am mai fost in concediu in Grecia de 2 ori si in principiu stiam cam la ce sa ne așteptăm din punctul de vedere al marii si al climei.
Dupa un drum destul de obositor de 12 ore ne-am mai relaxat cand am urcat pe feribot si am admirat delfinii care sareau in fata vasului si stolurile de pescarusi care abia asteptau sa primeasca ceva de mancare.
A urmat drumul pana in sudul insulei unde am ajuns destul de repede admirand frumoasele plaje de coasta.
Hotelul unde am fost cazati l-am gasit usor fiind asezat chiar dupa intrarea in statiune.
Cazarea a fost facuta fara nici o problema chiar daca am ajuns cu mult inainte de ora de cazare.
Asa cum mai citisem pe site dnl Aris a fost amabil si de ajutor. Trebuia sa avem un apartament dar ne-au oferit 2 camere (dupa ce am fost intrebati daca este ok).
Singura problema din acest sejur a fost ca timpul s-a scurs prea repede!
Trimis de Bogdan Baluta in 13.06.14 16:49:22
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în GRECIA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Bogdan Baluta); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@Bogdan Baluta: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
Din câte ne dăm seama, scrii încă de acolo, din zonă.
Impresiile scrise "live" din sejur sunt de multe ori binevenite - cei interesați în acea destinație pot discuta "în direct" cu cineva de la fța locului, pot pune întrebări, solicita detalii etc.
Totuși, în unele cazuri e recomandat să fie lăsat un "timp de decantare" a impresiilor...
Te rugăm să completezi textul de mai sus cu impresii scrise la finalul sejurului - optim: la întoarcerea acasă.
Poţi folosi linkul EDIT IMPRESII pentru a aduce oricând completări, corecturi, adăugiri tetxului iniţial.
Opţional: un set reprezentativ de fotografii ar fi deasemenea binevenit pentru ilustrarea articolului şi a sejurului în sine.
Până atunci, articolul este păstrat în STAND-BY
IMPORTANT: Rog anunță-ne când ai terminat (scriind un ecou, aici) - pentru a şti c-a sosit timpul să publicăm impresiile.
Cu mulţumiri pentru înţelegere.
Din informațiile noastre @Bogdan Baluta s-a întors pe meleagurile natale, review-ul va fi publicat.
- Sep.2019 Chiar foarte ok... — scris în 11.09.19 de Coniss din PLOIEşTI - RECOMANDĂ
- Aug.2018 Cazare hotel Potos — scris în 26.08.18 de Ynamira din PLOIESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2018 Hotel Potos, locului sufletului nostru — scris în 16.08.18 de cosminp din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2018 Foarte scump pt serviciile oferite — scris în 11.07.18 de cip777 din BUCUREşTI - nu recomandă
- May.2018 Hotel Potos ospitalitate — scris în 27.06.18 de B06lsx din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Jun.2017 Excelent! — scris în 03.07.17 de angi1 din TâRGOVIşTE [DB] - RECOMANDĂ
- Jun.2017 Vacanta Thassos - De trei ani, aceeasi destinatie — scris în 26.06.17 de Mihnea-Alexandru din BUCUREşTI - RECOMANDĂ