Q&A Potos Hotel

Întrebări și răspunsuri [9]

  • adresate (şi trimise automat) TUTUROR celor care au scris impresii în rubrica «Potos Hotel»
    • CÂND / LA CE se folosesc

      Aceasta rubrică a apărut observand nevoia voastră de a cere informaţii despre o destinație prin scrierea unor întrebări nelegate obligatoriu de un sejur sau review particular, care să ajungă cât mai ușor, mai rapid în atenția tuturor.

      Exemplu: presupunem că un utilizator dorea să întrebe ceva despre toboganele unui hotel - dacă există, câte sunt la număr și unde sunt ele amplasate

      • Anterior introducerii acestei rubrici, întrebarea putea fi scrisă doar la rubrica ECOURI a unui review existent. Dar dacă nu era scris incă nici un review la acel hotel? Din practică, de multe ori se deschide un pseudo-review, se scria intrebarea, se dadeau note (??!!) acelui pseudosejur, apoi se așteptau raspunsurile...
      • Dacă existau deja mai multe reviews-uri, in unele cazuri se proceda la postarea repetată a acelei intrebari la FIECARE review, în scopul supunerii spre atenția fiecăruia dintre cei care au fost acolo şi au scris impresii.
      • In mod evident, ambele "rezolvări" erau incorecte şi "peste mână", dar erau oarecum de înţeles, având in vedere lipsa altei posibilităţi. Odată cu apariţia rubricii «ÎNTREBĂRI şi RĂSPUNSURI», nevoia de informaţii se rezolvă decent.
      • NOTĂ: evident, alternativa de a posta întrebarea ca ECOU al unui review RĂMANE în picioare - dvs decideţi dacă întrebarea va fi destinată \b|[doar] acelui autor sau o trimiteți prin rubrica ÎNTREBĂRI și RĂSPUNSURI (avand expunere directă mai mare, către TOȚI)

      • PENTRU A POSTA O ÎNTREBARE: apasati «SCRIE O INTREBARE»; completați textul in fereastra nou-aparuta; apăsați «SALVEAZA»

      • PENTRU A VIZUALIZA O ÎNTREBARE ȘI RĂSPUNSURILE AFERENTE: click pe titlul sau textul întrebării

      • PENTRU A RĂSPUNDE LA O ÎNTREBARE: intrati în pagina acelei întrebări, eventual citiţi răspunsurile anterioare (daca există); apăsaţi «RĂSPUNDE»; scrieţi textul şi apăsaţi «SALVEAZĂ»
    • Când NU trebuie folosite
      • NU folosiți această rubrică dacă doriți sa adresați o întrebare autorului unui SINGUR review - este mult mai bine să o scrieți folosind rubrica ECOURI a acelui review (autorul va fi înștiințat/ă automat prin email )

      • [chiar dacă pare evident:] NU folosiți rubrica INTREBĂRI și RĂSPUNSURI pentru a scrie PĂRERI, IMPRESII sau RECOMANDĂRI din sejurul în acea destinație - este mult mai bine să folositi linkul/butonul «ADAUGĂ (SCRIE) IMPRESII»
      CÂND SCRIEȚI UN RĂSPUNS: încercați să vă limitați doar la subiectul întrebării; dacă doriți să aduceți alte completări referitoare la acea destinație sau acel sejur, este preferabil să folosiți rubrica ECOURI a unui review existent (poate chiar al dvs; sau al altui autor) SAU linkul/butonul «ADAUGĂ (SCRIE) IMPRESII»

    Rezervare directa hoteltrimisă de: dorali - în [19.05.14 15:53:38]

    Am facut rezervare directa la hotel. Am primit pe email un cont dar este a unei persoane fizice. O alta variata de plata pt avans care mi-a comunicat-o: sa trimit banii prin western union sau moneygram. Mi se pare cam dubioasa treaba. Cei care ati mai fost considerati ca merita sa risc? Dupa ce achit imi trimite vouchere? Multumesc.
    15 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 2998

    Masa si bauturitrimisă de: razvy2079 - în [04.02.14 10:47:38]

    La mesele incluse in pachet sunt incluse si bauturile (alcolice/nealcolice) ? Cam cat va costa o masa de pranz la hotel/taverna? Multumesc.
    6 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 2175

    Rezervare hotel Potostrimisă de: Mate - în [28.01.14 20:35:55]

    A facut cineva rezervare la hotelul Potos direct la hotel? Cum ati procedat? Va multumesc! P. S. Camera tripla este suficinta pentru 2 adulti si 2 copii (9 si 2 ani) ? Si traditionalul VACANTE FERICITE!!!
    3 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1972

    vremeatrimisă de: popescu a - în [28.01.14 16:34:01]

    va rog mult!!! cine a fost in iunie (prima decada) sa-mi spuna si mie daca apa este calda si vremea buna! (desigur nu poate fi o certitudine dar macar sa ma orientez!!!).
    6 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1957

    temperaturi??? trimisă de: dcristinica - în [16.01.14 03:55:55]

    in perioada 20 -27 iulie cam ce temperaturi ati avut? caci noi am fosta acu vreo 9 ani in Grecia continentala si era jaleeeee 40-41 grade aici am inteles ca e mai racoare
    11 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1714

    Hotelul are plaja proprie? trimisă de: liliana anitei - în [25.12.13 14:13:30]

    Va rog sa ne spuneti daca hotelul are plaja amenajata? noi meergem pentru mare si nu pentru piscina! In cazul in care are, este amenajata? ce taxe sunt?parcarea se plateste?
    8 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 660

    Hotelul are plaja proprie? trimisă de: liliana anitei - în [25.12.13 14:13:24]

    Va rog sa ne spuneti daca hotelul are plaja amenajata? noi meergem pentru mare si nu pentru piscina! In cazul in care are, este amenajata? ce taxe sunt?parcarea se plateste?
    8 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1680

    Parere Hotel Potostrimisă de: miutza - în [19.03.13 19:45:38]

    buna, vreau sa merg si eu in vacanta la acest hotel, imi puteti spune care sunt conditiile? conteaza in ce camera te cazezi pentru ca am citit ca sunt 3 corpuri, toate camerele au vedere la mare? cum este mancarea pentru ca merg cu 3 copii intre 4 si 6 ani si vreau sa stiu daca este okay. multumesc. [b][i]adaugare ulterioara[/i][/b] Am uitat sa va intreb ceva legat de plaja, cum stau la capitolul sezlonguri, au pe plaja, sunt contra cost sau sunt gratuite, sau nu sunt deloc :) ? mersi Again :)
    9 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1977

    Plaja din apropiere este cu nisip fin si apa fara pietre?trimisă de: georgianat - în [20.10.12 12:29:50]

    Ma intereseaza acest aspect pt ca am un baietel de 2 ani si vreau sa fiu sigura ca poate intra fara probleme in apa!Sezlongurile se inchiriaza sau trebuie facuta consumatie la bar?
    2 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1468

    SCRIE O ÎNTREBARE referitoare la Potos Hotel
    pagină generată în 0.013527870178223 sec
    [C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
    AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]