Este prima oara cand ajungem pe taramurile Greciei, convins de cumnata si de pozele cu o apa limpede mi-am luat familia (sotia si un zmeu de 5 ani) si am pornit spre THASSOS la Hotel Potos (recomandat tot de cumnata).
Drumul destul de obositor (am plecat cu masina) deoarece am plecat pe la ora 23 si am ajuns a doua zi la hotel pe la ora 11. Data viitoare o sa plec pe la 4 AM dupa ce dorm cateva ore inainte de plecare.
Am ajuns la Hotel Potos unde ne-a intampinat Aris (fiind o afacere de familie Aris este unul din proprietari) care ne-a rugat sa mai asteptam la receptie o jumatate de ora pentru ca check-in-ul se face la ora 14 (deci nu trebuie sa va grabiti sa ajungeti mai repede de ora 14). Pentru ca am asteptat mai mult de juma' de ora am primit o camera cu sea view (impresionant).
Hotelul are 3 stele, camera a fost mare, privelistea minunata, staff-ul dragut, mancarea buna, loc de joaca pentru copii, piscina pentru adulti si pentru copii, sambata a fost muzica greceasca LIVE (foarte frumos, patronii danseaza sparg cateva cesti si farfurii si arunca cu servetele).
Potos-ul este o statiune mica dar cu multe baruri, cafenele, taverne pe plaja.
Noi nu am facut plaja in Potos, am luat fiecare plaja la rand din Thassos (am facut 500 KM cu masina in 7 zile)
Cele mai frumose plaje unde nisipul este fin si apa este foarte limpede sunt:
- PARADISE BEACH - o plaja cu nisip cam la 23 km de POTOS, apa este limpede, pentru copii este minunat pentru ca adancimea apei se face lin (ca la MAMAIA), un restaurant cu macarea foarte buna pentru mine a fost de nota 10
- GOLDEN BEACH - este la fel ca Paradise Beach dar nota este de 9.5 pentru ca era departe de Hotel Potos, cam 40Km
- MARBLE BEACH - nu este o plaja pentru familiile cu copii, este o plaja mai mult pentru tineri, muzica tare cu o apa senzationala dar in 1.5-2m de la mal adancimea apei era deja de 1.65-1.80m.
Este adevarat ca aceste plaje sunt pe Partea Estica a insulei, eu doar acolo am mers, poate sunt plaje frumoase si pe partea vestica a insulei.
Foarte frumos, merita si insula si Hotelul Potos.
Trimis de Eduard T in 04.09.13 10:45:35
- A fost prima sa vizită/vacanță în GRECIA
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Eduard T); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@Eduard T: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
Pe viitor n-ar fi rău să desparţi recomandările despre cazare de cele referitoare la zona vizitată - în două articole distincte, unul de tip "de cazare" şi unul de tip "de călătorie".
S-ar obţine astfel o structurare mai bună a informaţiei utile - despre cazare, respectiv despre zonă sau împrejurimi (vezi mai jos) şi, deloc în ultimul rând, notele acordate ar reflecta mai bine gradul de recomandare al celor două "obiective" distincte (se întâmplă câteodată să stai într-un hotel pe care nu doreşti să-l recomanzi, dar zona sau localitatea ar merita cu totul altă medie - sau viceversa).
În plus, cine încearcă să aleagă o cazare în zonă - o gaseşte mai uşor, parcurgând doar lista rubricilor de cazare (fără a mai fi nevoit să citească - în acel moment - informaţii despre zonă); cine se documentează despre zonă - va găsi toate informaţiile căutate într-o singură rubrică (cea dedicată impresiilor "de călătorie"), fără a mai fi nevoit să "baleieze" toate rubricile de cazare (unele poate nu-l interesează, sau poate nu doreşte deloc cazare în zonă).
Mutat la rubrica "Potos Hotel [Potos]" (deja existentă pe sait); şters rubrica dublură creată de autor
- Sep.2019 Chiar foarte ok... — scris în 11.09.19 de Coniss din PLOIEşTI - RECOMANDĂ
- Aug.2018 Cazare hotel Potos — scris în 26.08.18 de Ynamira din PLOIESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2018 Hotel Potos, locului sufletului nostru — scris în 16.08.18 de cosminp din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2018 Foarte scump pt serviciile oferite — scris în 11.07.18 de cip777 din BUCUREşTI - nu recomandă
- May.2018 Hotel Potos ospitalitate — scris în 27.06.18 de B06lsx din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Jun.2017 Excelent! — scris în 03.07.17 de angi1 din TâRGOVIşTE [DB] - RECOMANDĂ
- Jun.2017 Vacanta Thassos - De trei ani, aceeasi destinatie — scris în 26.06.17 de Mihnea-Alexandru din BUCUREşTI - RECOMANDĂ