In acest an am decis sa plecam cu toată familia in Grecia. Hotelul Potos a fost recomandat de un coleg de serviciu, care fusese in iunie in acest hotel. Mi-a spus din start ca hotelul nu este pentru cei pretentiosi, dar mâncarea este foarte buna! Ce sa zic...
Am ajuns după orele 16.00 si ne-a întîlnit fratele patronului. Am fost cazati in doua camere duble cu bai separate foarte mici. Dusul avea doar o perdea care trebuia sa o tragi, ca sa nu curga apa pe jos. Era dezgustator! Plasa de tintari lipsea, iar roletele de la geamuri erau intepenite.
Peste 3 zile, am fost cazati într-un apartament cu 3 locuri de dormit, in care au mai pus 2 patuturi suplimentare pentru copii... Eram ca într-o cutie cu chbrituri! E! Aici, insa baia era renovata, deși si aceasta era mică! In prima noapte petrecuta in acel apartament s-a defectat conditionerul si a început sa picure pe patul unui copil, s-a udat cearseafurile si salteaua. Am anunțat proprietarul, care imediat a schimbat cearseafurile si si-a cerut scuze pentru incomoditati. Ce putea sa mai zica?
Mâncarea a fost buna, dar nu prea diversificata. In fiecare dimineața era una si aceeași mâncare. De... nici nu ne așteptam la mai mult!
Totuși, as dori sa remarc ca deși hotelul are multe puncte slabe (dusul cu perdea; lipsa plasa tintari; rolete defecte) amabilitatea si promptitudinea proprietarului era pentru fiecare client.
Mi-a plăcut enorm de mult marea... Azurie si limpede!!!
Nu voi recomanda acest hotel prietenilor, dar in Grecia as reveni.
Trimis de Linella in 27.08.13 00:11:05
- A fost prima sa vizită/vacanță în GRECIA
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Linella); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@webmaster: buna! Nu este hotelul Potos in locul marcat! Totuși, se afla in apropierea locului marcat, si anume: dacă faci zoom, reusesti sa vezi doua piscine. Cea mai mare si mai aproape de mare se afla in curtea hotelului Potos! Faci modificările si le pot confirma sau nu. Toate bune!
@Linella: Mulțumesc
rog aruncă o privire peste următorul link maps.google.ro/maps?q=40. ... &hl=ro&t=m&z=16.
@webmaster: 40.61085700,24.60718500 iata coordonatele hotelului Potos!
Toate bune!
@Linella: Mulțumesc - am actualizat coordonatele. Noua poziționare: amfostacolo.ro/harta-grec ... el-potos__11907
- Sep.2019 Chiar foarte ok... — scris în 11.09.19 de Coniss din PLOIEşTI - RECOMANDĂ
- Aug.2018 Cazare hotel Potos — scris în 26.08.18 de Ynamira din PLOIESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2018 Hotel Potos, locului sufletului nostru — scris în 16.08.18 de cosminp din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2018 Foarte scump pt serviciile oferite — scris în 11.07.18 de cip777 din BUCUREşTI - nu recomandă
- May.2018 Hotel Potos ospitalitate — scris în 27.06.18 de B06lsx din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Jun.2017 Excelent! — scris în 03.07.17 de angi1 din TâRGOVIşTE [DB] - RECOMANDĂ
- Jun.2017 Vacanta Thassos - De trei ani, aceeasi destinatie — scris în 26.06.17 de Mihnea-Alexandru din BUCUREşTI - RECOMANDĂ