In articulul anterior v-am povestit de Perla Albaniei, haideti sa va povestec si despre experienta noasta privind cazarea.
Am decis sa plecam in vacanta din scurt, asa ca si cazarea a fost rezervata cu vreo 4 zile inainte de plecare. Fiind inceput de sezon aveam destul de multe optiuni, la preturi mai mult decat rezonabile, asa ca am decis sa inchiriem un apartament, pentru confortul tuturor. Dupa ce am citit mai multe review-uri ne-am decis la Portafortuna Apartements si am ales foarte bine.
Un apartament cu un living spatios cu o bucatarie mica deschisa, un dormitor mai mic dar confortabil, salteaua cu memory foam, putin prea moale pentru gustul nostru si o terasa foarte mare.
Cladirea are doua intrari, una direct la etajul 2 iar cealalta prin restaurant, in functie de drumul ales.
Celor care au bagaje multe si grele va recomand etajul doi, deoarece cladirea nu are lift. Daca totusi doriti un etaj superior, personalul o sa va ajute, sunt foarte amabili si saritori.
Menajul se face la fiecare doua sau trei zile, cand se schimba lenjeria si prosoapele, insa am observat ca nu prea dau cu matura sau mopul.
A, era sa uit nu se ofera nici consumabile hoteliere gen sapun, sampon, gel de dus si nici detergent de vase sau prosoape de bucatarie.
Hotelul este situat la vreo 5 km de faleza orasului. La aproximativ 50 m de intrarea secundara a cladirii sunt statiile de autobuz, daca nu doriti sa folositi masina, noi am foat cam comozi, insa in sezon banuiesc ca o sa fie probleme cu parcarea prin centru si atunci autobuzul o sa fie util. In incinta cladirii exista un schimb valutar si foarte aproape un supermarket destul de mare (Spar)
Per total, a fost o experienta placuta, micile lipsuri au fost compnsate de amabilitatea personalului si a proprietarului, am avut nevoie de un mouse la un moment dat si ne-au ajutat cu mare drag, de asemenea ne-au ajutat in achizitionarea uleiului de masline, insusi proprietarul ne-a adus de la familia lui la un pret rezonabil 800 Leke/ litru (in jur de 6,5 euro) si de o calitate superioara.
Recomand cu mare drag aceasta proprietate.
Vacante placute va doresc!
Trimis de Tundebili in 03.07.18 19:03:22
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în ALBANIA. A mai fost în/la: Am fost in foarte multe locuri, atat cu serviciul cat si in interes personal, si am folosit ata hoteluri de 5 stele cat si histeluri.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Tundebili); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 39.85355680 N, 20.02192820 E - CONFIRMATE
Mulțumiri pentru amabilitatea cu care ai dat curs invitației de a scrie propriul set de impresii din această vacanță.
Mutat în rubrica "Portafortuna Apartments, SARANDE" (nou-creată pe sait)
Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut”
— (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment);
— (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecții.
@webmasterX: Buna dimineatza
Va multumesc pentru piblicatea articolului.
Pinul e putin deplasat, trebuie mutat putin mai jos, catre sud-, usor vest., in momenrul in care maresti harta chiar apare locatia pe harta.
O zi buna
@Tundebili: Mulțam fain. Am modificat "cursorul", rezultând noua poziționare de aici.
În plus, am adnotat coordonatele drept confirmate.
Buna ziua. Am o intrebare la D-voastra, caci Dorim si noi sa mergem in aceasta Zona. Cum sunt Preturile in General in Albania?? La Supermarket, in Restaurante, la Combustibil, per Total. Multumesc
Buna ziua. Vedeti ca mai am un articol, Perla Albaniei, aici gasiti informatii legate si de preturi. In general se mananca bine si ieftin, in schimb benzina este mai scumpa, cred ca undeva peste 6 lei/litru, nu mai tin minte exact pretul.
Vacanta placuta!