Daca macar trei sferturi din hotelurile din Romania ar arata asa, acum am fi fost departe...
Spun asta, fiindca am ramas placut impresionat de "look-ul" acestui hotel din Zalau, care este resedinta de judet, dar nu se poate spune ca e asaltat de turisti.
Este un exemplu foarte elocvent a ceea ce inseamna un hotel vechi privatizat si nu dat in falimentarul sistem de locatie de gestiune.
Spun asta, gandindu-ma la muuultele hoteluri de pe litoral luate in locatie si lasate in paragina de noii proprietari. Dar, sa revenim: Hotelul este renovat in totalitate, receptia si holul de la intrare sunt executate cu mult bun-gust, se vede mana unui arhitect.
Camerele au mobila noua, baile curate (fara acel miros ciudat, specific hotelurilor comuniste), cu toate dotarile, inclusv pachetelul sapun lichid, gel de dus si casca (!! ).
Micul dejun se serveste in sistem bufet suedez, foarte variat ca si meniu si atentie: sucurile de la dozator erau naturale, din cutie se varsa direct in aparat. Nu stiu daca era special pentru noi (eram la o conferinta in oras, un grup mai mare), sau asa este de obicei.
Singurul minus-cu o noapte inainte plouase destul de mult iar restaurantul (aflat la demisol) incepuse usor-usor sa devina piscina.
Nu ma pot pronunta asupra preturilor sau a meniului de seara, intrucat nu am servit masa acolo.
Raman cu o amintire placuta despre acest hotel.
Si imi mai amintesc, ca la intoarcere, pa la Paraul Rece incepuse sa ninga, desi era sfarsit de mai.
Trimis de rinaldoparaipan in 04.07.10 16:46:28
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (rinaldoparaipan); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 47.18051900 N, 23.05301800 E - neconfirmate încă
- Aug.2015 Hotel OK — scris în 07.09.15 de alyna_oradea din ORADEA - RECOMANDĂ
- Sep.2012 Nu recomand! Mizeria e la ea acasa! — scris în 05.12.12 de cosmin2216 din CLUJ-NAPOCA - nu recomandă
- Mar.2011 Nu recomand — scris în 04.04.11 de LaraCroft din BUCURESTI - nu recomandă