Bun, dar s-ar putea mai bun (la camere)
![](/images/printer_off_32.png)
Hotel situat in la 5 km de Nikitis, langa malul marii, priveliste frumoasa, gradina superba, piscina buna, atat pt copii cat si pt adulti,
Masa dimineata tip bufet (destul de bine), cina super cu gratare langa piscina, cu seara greceasca...
Cel mai mult am fost dezamagit de camere... miros de mucegai, putin ingrijite, (am inteles ca sunt si camere mai ingrijite si frumoase care sunt situate la etaj, noi avand camera la parter)... in rest super, super plaje salbatice, neamenajate!!
Trimis de vl_myk in 02.05.11 19:09:36
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în GRECIA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (vl_myk); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Da-ne mai multe detalii... cum e personalul, ce contine micul dejun, cina, intrarea in apa e abrupta? Mergem in iunie la acest hotel si m-ar interesa mai multe, mai ales ca e prima vacanta in Grecia. Ce ati facut pe acolo?
Camerele de la parter au terasa? Eu asa am vazut in poze.
Măi omule bun, bine că au stat bine dinspre partea piscinei şi a cinei... Dacă o zbârceau cu patul, naiba ştie ce-ţi ieşea în titlul ăla.
personal amabil in general sunt polonezi, mai greu (adica imposibil sa te intelegi cu femeia care face curat in camere)... micul dejun: oua omleta, oua fierte, cascaval, branzeturi, sunca presata, crenvusti, salam, cafea, ceai, unt, dulceturi, fineti, paine de mai multe feluri, cornulete... destul ca sa te saturi (eu unul nu mancam decat finetti cu paine si 2 cafele ))
seara: gratare cu frigarui, pui la gratar, cu salate, un fel de chiftele pe gratar, inghetata, struguri, piersici, prune... e ok masa de seara! bautura se plateste... ai grija ca este cam scumpa (o bere mica 4 E) ! noi ne cumparam berea din market LIDL din Nikitis! 0,6-0,8 E cutia de jumate!
Intrarea in apa nu e abrupta dar la intrare sunt pietre. cum ai trecut de ele e nisip in... dar te sfatuiesc daca mergi cu masina ca in fiecare zi sa vizitezi si sa mergi pe alte plaje care sunt de 1000 de ori mai frumoase decat cea de la hotel. noi am facut circuitul peninsulei cat am stat acolo!! e vis!!
referitor la hotel singurul lucru care m-a deranjat pe mine a fost mirosul din camera... dar cat ai sa stai in camera nu mai conteaza! camerele au un fel de terasa micuta... stateam seara la vb si la o bere! oricum veneam rupti de oboseala de pe plaje!
cum dai de plaje: mergi cu masina si sunt indicatoare cu fiecare plaja+ ai posibilitatea sa le vezi si din drum!
Sper sa iti fie de folos!
Pt Santana: Imi iesea in titlu ca e bun patul!! ca doar nu puteam sa dorm pe jos!! )))
imi aduc aminte ca am vazut acest hotel din masina, am trecut pe langa el, stiu ca e cotat ca hotel de 4 *, e situat pe partea dreapta, cum mergi dinspre Philoxenia spre orasul Nikiti, deci e inainte de a ajunge in Nikiti, intr-o curba. De la sosea arata destul de bine, e cochet, dar nu am fost in recunoastere, deci nu stiu mai multe.
Multumesc pt. sfaturi. Sa speram ca va fi ok si sper sa putem vizita cat mai multe.
- Jul.2023 Raport calitate pret foarte dezavantajos — scris în 20.07.23 de viohoney din BUCUREșTI - nu recomandă
- Aug.2016 Hotel bun dar cu lipsuri... — scris în 12.08.16 de Marinela1972 din SLATINA - nu recomandă
- Jul.2014 Foarte frumos — scris în 12.01.15 de Tatianap din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2013 Doar HOTEL FRUMOS.... — scris în 27.12.13 de LiviaP din BUCURESTI - nu recomandă
- Aug.2013 Si bune Si rele — scris în 26.10.13 de EduardM din BUCURESTI - nu recomandă
- Jun.2012 Experinta placuta — scris în 01.07.12 de coni din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Aug.2011 Ar putea fi chiar frumos... — scris în 08.08.11 de mihai70 din CRAIOVA - nu recomandă