Intrucat in minivacanta 13-15 august planuim o iesire cu cortul, in zona Voina, ne-am gindit sa facem o prospectare de teren, mai ales ca nu fusesem de 2 ani in zona si ne era dor de aerul curat si linistea din zona.
Ochisem inca de acum 2 ani hotelul Poiana Lerului, la vremea aceea cu niste preturi la cazare ce ne cam depaseau bugetul; sunand insa acum la hotel, mi s-a comunicat 140 lei camera dubla pe noapte, cu mic dejun inclus. Mi s-a parut absolut rezonabil, in conditiile in care in Leresti gasesti in aceeasi bani niste pensiuni jenante.
Hotelul se afla chiar in Leresti, oarecum retras insa, cocotat in virful unui deal; ajungi la el pe o alee care se face chiar din soseaua principala.
Gasesti in receptie un baiat bun la toate, singurel pe acolo; inclin sa cred ca am fost singurii clienti cazati acolo, deoarece parcarea era goala si nici alti turisti nu am vazut.
Hotelul este construit acum citiva ani de Electrica Oltenia, are 3*, insa arata ff bine, cu finisaje pe care nu le-am vazut nici la hoteluri de 4*.
Nu e foarte mare, are cca 20 de camere, 3 etaje si un lift exterior (!)
Camere sunt spatioase, mochetate, extrem de curate; cele 2 fotolii semi-balansoar au tapiteria la fel cu draperiile, au minibar, iar paturile+saltelele sunt foarte comode.
Baia are finisaje frumoase, cu gresie si faianta foarte bune calitativ.
Am avut camera cu balcon, cu vedere in fata, cu o panorama deosebita; am avut parte, de asemenea, de muuuulta liniste
Hotelul are la subsol si 2 sali de conferinta, sauna, jacuzzi, dusuri, grupuri sanitate femei/barbati si o camera unde sunt citeva aparate de fitness si o masa de ping pong.
In spatele hotelului este amenajat un loc de joaca pentru copii si un teren de tenis, imprejmuit si cu nocturna.
In fata hotelului este parcarea generoasa, cu citiva pomi fructiferi, spatiu verde, bancute.
Totul foarte bine intretinut si bine pus la punct.
La micul dejun ai de ales intre 4 variante de meniu; buna si proaspata mincarea.
Restaurantul nu este foarte mare, insa are si o terasa generoasa, cu o panorama deosebita.
Din cauza ca nu aveau clienti, bucataria restaurantului nu functiona; un minus pentru ei, pentru ca ne-am fi dorit sa servim cina acolo; ba chiar mai venisera citeva grupuri care doreau sa manince acolo, insa s-au intors din drum.
Il recomand calduros!... chiar si pretentiosilor! :)
Trimis de Chloe in 05.08.11 12:47:48
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în LEREȘTI / VOINA [IEZER-PĂPUȘA].
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Chloe); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
WM, te rog mult la capitolul "Cazare" sa treci 100%; eu nu am putut, era rubrica inactiva, nu stiu de ce
multumesc
Nici eu nu pot - rubrica de fata este una "de calatorie" (la rubricile "de calatorie", programul nu permite setarea notelor la capitolul "cazare").
Dupa validarea fotografiilor, insa, review-ul va fi definit de tip "cazare" si voi seta notele de cazare cf solicitarii.
Mai mult chiar, avand in vedere potentialul si frumusetea zonei, vom infiinta o sectiune distincta, LERESTI / IEZER-PAPUSA, unde vom muta cele doua rubrici cu recomandari turistice din zona deja existente pe site.
Eu stiu ca nu exista Poiana Lerului ca si localitate/zona; exista doar hotelul
Insa nu bag mina in foc
Mai bine faci o rubrica noua a hotelului, asa cum ai zis
multumesc
- creat o noua sectiune dedicata zonei LERESTI [IEZER-PAPUSA] - vezi localizarea pe harta facand click aici -- cerculetul cu nr 17 (in acest moment) pe harta
- mutat in noua sectiune rubrica hotelului Poiana Lerului si rubrica "Descopera zona Iezer-Papusa'
@Chloe, spune-mi te rog, ati ajuns si la Voina? In caz afirmativ ce poti sa-mi spui despre drum, au terminat de reparat? Stiu ca primii kilometrii sunt impecabili.
@Admin
ca sa fim "scrufulosi" pina la capat, te rog muta si review-ul meu din 2009 de la "Descopera Campulung" la "Descopera LEResti"
multam'
@Admin
si totusi, imi reinterez rugamintea initiala:
multumesc
si gata, ai scapat de mine
by webmaster: s-a rezolvat cu nota de la "cazare"
Drumul s-a asfaltat pana sus pe conturul lacului de la Rausor, dar mai sunt unele portiuni in care se lucreaza, la poduri, trotuare si la ridicarea capacelor de la canalizare la nivelul asfaltului.
Pana la 01 Noiembrie trebuie sa se finalizeze tot drumul de la intrare in Leresti, pana la cabana Voina. (lucrare facuta cu fonduri de la UE).
- Aug.2012 Locatie buna — scris în 21.08.13 de mdg123 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2011 O relaxare in natura — scris în 23.10.11 de krisstinna din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Mar.2011 Totul OK — scris în 02.06.11 de Aecrim17 din BACAU - RECOMANDĂ
- Sep.2009 Hotel super in zona super — scris în 08.09.09 de lizuk din MARAMURES-CLUJ-BUCURESTI - RECOMANDĂ