Noi am ajuns acolo dintr-o intamplare. Initial am vrut sa ne cazam la ALBOTA, dar nu mai aveau camere libere si ne-am ales doar cu servirea mesei de pranz. Pornind la drum dejamagiti de situatie am poposit la Sambata de Sus, unde auzisem noi ca este un hotel bun pentru a innopta (hotel Diana). Dar, ghinion, nici acolo nu mai aveau camere libere, asa ca receptionerul ne indruma ca mai "sus" vom gasi noi ceva.
Intr-adevar am gasit locuri la hotelul Poiana Izvorului. Acolo o nunta in plina desfasurare. Intrebam la receptie si o doamna foarte draguta, care a doua zi cand am vorbit cu dansa am aflat ca era sotia primarului, ne spune ca are liber ceva numai pe noi sa nu ne deranjeze nunta. Unde era sa te mai duci la ora 18, asa ca am ramas aici.
Camera mochetata si cu mobila noua arata foarte bine (am avut vedere spre padure si rau), era curata si chiar mirosea bine. Baia, destul de mare si cu dus.
Nu ne-a deranjat nunta, am coborat la piscina care era situata la subsol si ne-am distrat destul de mult timp.
Cina am servit-o in camera, a fost o chelnerita de treaba care a urcat la noi, cu tot ce am avut dorit sa consumam. Dimineata am servit micul dejun in restaurant, care surprinzator era curat, dupa noaptea cu nuntasii.
Micul dejun a fost normal: o omleta, unt, dulceata, ceai sau cafea.
In Sambata de Sus poti vizita Manastirea Brancoveanu, o manastire deosebita, sau poti pleca la plimbare spre munte, unde vei vedea multe privelisti care iti vor incanta ochii.
Cred ca in orice anotimp te-ai duce la hotel Poiana Izvorului o sa ramai incantat.
Trimis de dorupetre in 24.02.10 16:19:16
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (dorupetre); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Puteti sa ne dati mai multe amanunte in ceea ce priveste pretul: cazare, masa, piscina?
Noi am fost la Sambata de Sus acum 2 ani, de Sf. Maria (15 august) la pensiunea Rapsodia Muntilor (am postat impresii desre ea), chiar vis a vis de hotelul Poiana Izvorului. Am tas cu ochiul de la distanta la acel hotel, dar la cat de fain arata exteriorul (si fiind de ceva mai multe *) m-am gandit totusi ca ar fi destul de scump...
Micul dejun si piscina intra in tariful camerei care a fost 150 lei/noapte. Restul preturilor pentru restaurant nu sunt mari,sunt ca si la alte restaurante de la munte,tinand cont ca este o locatie cu preturi normale pentru 3 stele.
Postez si eu o cazare super buna la Sambata de Sus si mai ales linistita... Si are un pret super mic, fata de ce am vazut ca se plateste in Sambata de sus...
- Dec.2018 Multumiti de sejurul facut la Poiana Izvorului cu ocazia Craciunului! — scris în 26.12.18 de demyco79 din TECUCI [GL] - RECOMANDĂ
- Dec.2016 'Teapa de ziua nationala'? — scris în 04.12.16 de Bod din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Dec.2016 Și eu am fost acolo de 1 Decembrie — scris în 03.12.16 de Antimcosmin din BLEJOI - RECOMANDĂ
- Dec.2016 Petrecere 1 decembrie — scris în 03.12.16 de 007 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Dec.2016 Teapa de ziua Romaniei — scris în 02.12.16 de Costica30 din CRAIOVA - nu recomandă
- Jan.2015 Placut, dar usor sub asteptari — scris în 04.01.15 de ralumar din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Aug.2014 Un loc magic — scris în 17.08.14 de ciucu gabriela* din BUCUREşTI - RECOMANDĂ