Am ales aceasta locație minunata deoarece am vrut liniște, piscina, toate într un peisaj de vis.
Cu toate ca am avut de parcurs o distanta de cca 500 km de la domiciliu pana la locație, am insistat sa ajung în aceasta zona foarte frumoasa.
Zona Maramureșului, Negrești Oas mai exact, cred ca nu mai este o noutate, la cât de frumoasa și ospitaliera este.
despre SERVICII
Am găsit un personal foarte amabil, în frunte cu patronii, o familie frumoasa de doctori,
despre CAMERE & COND. CAZARE
Am avut un apartament foarte spațios, curat, cu o baie curata, apa calda mereu, aer condiționat, 2 balcoane, paturi super mari, unul în dormitor altul în living asigurând un confort sporit.
GASTRONOMIE (BUC & MASĂ)
Aici nu am ce reproșa deoarece atât bufetul de dimi, cât și celelalte mese, erau servite pe 2 terase foarte mari.
Ca gust și aranjament al mâncării =chef FLORIN, un fost și actual concurent în emisiunea CHEF LA CUȚITE!!! DECI...
despre DISTRACȚIE & RELAXARE
RELAXARE MAXIMA! PISCINA, jacuzzi, sau ele
Trimis de fb116487 in 13.08.20 20:59:31
- A fost prima sa vizită/vacanță în LUNA ȘES [SM]
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (fb Grig Cristi); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 47.82197300 N, 23.49083400 E - CONFIRMATE
@fb116487: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_add9.p ... 00494&hid=24851.
Sau... poate ceva video de pe acolo? Dacă ai filmat pe acolo, ar fi zuper-util — link încărcare video.
- Jul.2021 Hotel fara lift! — scris în 14.07.21 de iustin_79 din PIATRA NEAMț - RECOMANDĂ
- Aug.2020 Zona superba, locatie zgomotoasa — scris în 31.08.20 de coty2006 din BUCUREșTI - nu recomandă
- Feb.2019 Hotel Poezia, o poezie ascunsă în inima munților — scris în 06.02.19 de maratia din ORADEA - RECOMANDĂ