Hotel Playa
Hotelul PLAYA din Viserbella Rimini este jalnic,
suntem un grup de 9 persoane din care 4 copii, am fost tratati ca niște sclavi, umiliți,
nu am acceptat umilința și am cerut banii înapoi pentru mâncare,
patroana este o tipa care ii urăște pe romani, nea tot făcut șicane,
ultima care a pus capac a fost acces ca nea mutat masa din interiorul restaurantului (zici ca e cantina) undeva afara pe un balcon foarte îngust, fără sa ne întrebe dacă dorim acest lucru,
mâncarea execrabila nu se poate mânca, majoritatea mâncărurilor sunt reci, nu exista pahare decât din plastic,
mâncarea se face pe model bufet suedez, dacă se termina legumele de exemplu numai aducea numai au.
camerele sunt cât de cât curate dar in 7 zile nu sau schimbat prosoapele deloc. cabina de dus este o miniatura aproximativ 60 cm x 60 cm
nu recomand acesta locație din nici un punct de vedere bătaie de joc
Trimis de Ofle in 06.09.17 15:41:34
- A fost prima sa vizită/vacanță în ITALIA
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Ofle); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 44.09582810 N, 12.52665250 E - neconfirmate încă
Mutat în rubrica "Playa Hotel [Viserbella], RIMINI" (nou-creată pe sait)
Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)--
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew ... 75&ridAnt=81732
Am mai vazut cateva reviewuri asemanatoare si ma intreb... cum se poate ajunge la asemenea preturi? 1800€ pt Rimini?
Or fi fost scumpe biletele de avion, nu zic nu, dar la banii aia mergi in Sicilia sau Sardinia tot cu zbor direct din Bucuresti, si insulele nici nu se pot compara cu Rimini din toate punctele de vedere (inclusiv cel al modului de a trata clientii).