Pensiune situata pe drumul spre cabana Susai, exact la intrarea in padure.
Ofera o panorama de vis.
Are parcare proprie, destul de incapatoare.
Camerele sunt spatioase, mult mai mari ca la alte pensiuni, cu terase catre munte si padure.
Are restaurant propriu, nu l-am incercat insa. Langa exista si cabana Cioplea.
Am fost de mai multe ori la aceasta pensiune; totul este foarte curat, baile mari, cu geam.
Text adaugat ulterior:
Pentru copii nu am cautat/vazut nicio facilitate.
In general cand mergem la Predeal cautam liniste, posibilitatea de a face o plimbare; alte puncte importante pe care le-am precizat deja: curatenia din camere si din bai, linistea.
La Cioplea stiu ca este o discoteca, este foarte cunoscuta, dar nu am mentionat-o pentru ca nu m-a interesat.
Trimis de irma_ro* in 08.04.10 15:08:39
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în PREDEAL.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (irma_ro*); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Stimata doamna,
comentariile dvs. sunt foarte subtiri, ceea ce ma determina sa va intreb despre motivul pentru care scrieti pe acest site... Este clar ca in forma lor actuala aceste impresii nu pot fi folositoare nimanui, intrucat raspunde la foarte putine intrebari. De exemplu, pe mine ma intereseaza daca au ceva amenajat pentru copii... Ce distractii v-a oferit zona, nu de alta dar noi am fost in trecere de Pasti si statiunea era pustie. Imi pare rau sa vad ca nu ati tinut cont de comentariile "colegilor de site"...
Am scris tot ce mi s-a parut important.
Pentru copii nu am cautat/vazut nicio facilitate.
La Cioplea stiu ca este o discoteca, este foarte cunoscuta, dar nu am precizat-o pentru ca nu m-a interesat.
Mi se pare foarte folositor sa stii ca la o locatie gasesti curatenie, camere aerisite, totul nou, liniste.