BUNA ZIUA... tocmai ne-am intors din acest sejur de 3 zile la hotel Piatra Mare din poiana. tin sa precizez, ca inainte de a lua bilet la acest hotel, am citit toate impressile de pe acest site si am fost aproape de a lua o decizie gresite. nu inteleg de ce, dintre toate impresiile scrise aici, nu am gasit nimic pozitiv. oare ce sa inteleg eu, turistul dornic de experiente placute in Romania? Chiar niciun turist care a fost pe aici nu a fost multumit? oare din ce medii provin cei care au scris atat de urat aici?
Hai sa va impartasesc impresiile mele. sunt un turis care chiar circula numai prin Romania, pentru ca eu chiar iubesc sa calatoresc numai aici. am sosit in hotel la ora 14, am fost imediat cazati in conditii super civilizate, exact unde am dorit noi. Tipa de la receptie nu dadea pe afara de bunatate, dar s-a comportat civilizat.
Cand am intrat in camere... SOC... chiar e hotel de 4 stele de-adevaratelea. spun asta pentru ca stiti bine... romanii pun stele pe hotel... fara numar... ca la manele... ei bine, asta e chiar de 4 stele, super civilizat. totul a fost perfect, mancarea buna, multa... piscina cu apa calda, 28 grade... super curata si fara miros de clor...
TOTUL PERFECT. abia astept sa ne intoarcem aici in ianuarie. va recomand din tot sufletul, mai ales familiilor cu copii. sa tot calatoresti asa prin Romania.
Trimis de adistoica66 in 04.12.13 13:02:42
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (adistoica66); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 45.59492300 N, 25.54794600 E - neconfirmate încă
@adistoica66: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
Mutat la rubrica "Piatra Mare Hotel" (deja existentă pe sait); şters rubrica dublură creată de autor.
Ar fi interesant să specifici și în ce tip de cameră ați stat și (mai ales) cât a costat. Doar așa am putea înțelege mai bine gradul de apreciere arătat aici.
@Dragos: buna ziua... in primul rand precizez ca am cumparat bilet sau vocher, cum vrei sa-i spui... (sait reduceri), la pretul de 400 lei 2 nopti cazare. dar nu asta e important... pretul de receptie e 425 lei pe camera/noapte. tot hotelul era plin numai de persoane venite prin acest site de reduceri. am stat in camera super moderna, civilizata, fara sa dau spaga la receptie (cum erau altii in fata mea). aici intervine norocul meu, fiindca eu peste tot unde merg in romania, primesc cea mai buna camera, fara sa dau spaga niciodata... deh... farmecul meu personal... sac! repet... TOTUL A FOST PERFECT... si chiar am cu ce compara...
AM UITAT SA SPUN... tot hotelul a fost renovat in 2013, camerele sunt mari, super pat, mobila lemn masiv, salteaua perfecta, noua, televizor mare tip plasma, baie cu cada si calorifere care functioneaza foarte bine, halat... papuci si tot ce inseamna confort 4 stele (pentru necunoscatori).
@adistoica66: ATENȚIE! referirile la AGENȚII și alte entități din România care funcționează pe principii COMERCIALE (portaluri web de profil etc) sunt INTERZISE
Puteți trimite, în schimb, aceste informații prin intermediul mesajelor personale (pe privat).
Mulțam de răspuns; eram curios, nu de alta, dar am fost și eu aici acum vreo trei ani, având o experiență destul de amestecată (cu bune, dar și cu rele - descrise toate la timpul respectiv - vezi impresii). Am întrebat despre cameră pentru că în acest hotel sunt trei tipuri de duble și restul, apartamente. Așadar, chiar contează dacă ai o cazare în cameră dublă twin, când ai venit cu nevasta și copilul (așa cum am beneficiat noi), sau ai bafta să primești o dublă „large”. Până una-alta, n-am înțeles despre care e vorba mai sus, dar înclin să cred că despre aia mare. Atunci, cred și eu că aș fi mulțumit să dau 200 de lei pe noapte pe o astfel de cameră, cu MD și acces liber la piscină... Dar la prețul „de listă”, cu siguranță iar aș găsi cusururi...
- Dec.2023 Manele [...] — scris în 24.12.23 de ux132116 din BUCUREșTI - nu recomandă
- Apr.2022 Un sejur excepțional — scris în 10.04.22 de ux124188 din MCIUC - RECOMANDĂ
- Feb.2022 Din unele aspecte nu recomand — scris în 09.02.22 de Georgiana 9090 din BOTOşANI - nu recomandă
- Nov.2019 Placut impresionat de acest hotel — scris în 24.01.20 de maximus1976 din CRAIOVA - RECOMANDĂ
- Aug.2019 Nu recomand — scris în 02.09.19 de Adi1984 din ORADEA - nu recomandă
- Dec.2017 Evitati — scris în 17.12.17 de Cristix din BALş [OT] - nu recomandă
- Dec.2015 Nesimtire crasa — scris în 25.12.15 de Biuta din ROMAN - nu recomandă