Am petrecut 2 nopti acolo si pot spune urmatoarele:
- receptia, zona de intrare a hotelului arata super, in schimb camerele sunt modeste, cu mobilier ros, cu robinetul de la dus care da sa iasa din perete, cu uscatoare de par care se opresc dupa 1 sau 2 minute, dupa care trebuie sa astepti vreun minut pana le poti folosi iar;
-micul dejun si cina (am avut o tentativa de a lua cina acolo si am renuntat) sunt modeste.
De exemplu, dimineata cand ajungeam la restaurant, cu toate ca hotelul era gol, restaurantul la fel, multe mese erau necuratate, nedebarasate, firmituri peste tot, nu umplueau recipientele pentru suc, nu aduceau mancare cand se termina, cafeaua era sub orice critica, de a trebuit sa comand de la bar;
- ospatarii se misca extrem de incet, nu stiu ce fac, ii vedeam stand, in timp ce mesele aratau jalnic;
-tentativa de cina a fost asa: ne-am dus la restaurant, era bufet suedez. Ne indruma un ospatar la o masa, ne spune ca putem comanda si din meniu, nu e musai sa mancam de la bufetul suedez, dupa care vine si rectifica cele spuse, afirmand ca nu se va mai aduce mancare la bufetul suedez, deci doar daca comandam din meniu se poate... ; mi s-a parut jenant, ne-am ridicat si am plecat altundeva.
Zona cu piscina, sauna, salina, sala de sport, etc, este fantastica si este singurul punct forte al hotelului.
Piscina are apa incalzita, foarte curata, este o placere sa inoti acolo.
De asemenea maseuza hotelului este fantastica. Am beneficiat de un masaj acolo si am fost foarte multumita.
De altfel am vazut turisti de la alte hoteluri care veneau la piscina.
Despre receptionere pot spune doar lucruri bune. Sunt amabile, dragute, zambitoare, gata sa te ajute.
De ex, intr-una din zile, constatand ca inca nu s-a intrat in camera pentru curatenie, m-am dus la receptie si am informat receptionera despre asta, iar problema s-a rezolvat imediat.
Una peste alta, hotelul mi se pare scump, nu se justifica preturile, mai ales in ceea ce priveste dotarile camerei si mesele.
Am uitat sa spun ca televizorul era din acela cu tub, CRT, de care n-am vazut de multa vreme. Se vedea prost, era mic, ce mai, pentru un hotel de 4 stele, zic eu ca e jenant sa ai asemenea televizoare.
Trimis de tuty* in 07.07.12 11:20:51
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (tuty*); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 45.59492300 N, 25.54794600 E - neconfirmate încă
- Dec.2023 Manele [...] — scris în 24.12.23 de ux132116 din BUCUREșTI - nu recomandă
- Apr.2022 Un sejur excepțional — scris în 10.04.22 de ux124188 din MCIUC - RECOMANDĂ
- Feb.2022 Din unele aspecte nu recomand — scris în 09.02.22 de Georgiana 9090 din BOTOşANI - nu recomandă
- Nov.2019 Placut impresionat de acest hotel — scris în 24.01.20 de maximus1976 din CRAIOVA - RECOMANDĂ
- Aug.2019 Nu recomand — scris în 02.09.19 de Adi1984 din ORADEA - nu recomandă
- Dec.2017 Evitati — scris în 17.12.17 de Cristix din BALş [OT] - nu recomandă
- Dec.2015 Nesimtire crasa — scris în 25.12.15 de Biuta din ROMAN - nu recomandă