RĂU
Așteptări mai mari vs preț platit
Oferta de Black Friday, agenția cu care călătoresc de câțiva ani în România ????????. Am ales cazarea pt o familie compusa din 2 adulți și 2copii.
Soția a fost nemultumita, eu satisfăcut mediu. Așteptările erau mult mai mari vs prețul plătit și reviewurile vazute.
4 stele cu săpun la dozator și mobilier ruginit in baie
despre SERVICII
Lejeritate privind criza sanitară.
despre CAMERE & COND. CAZARE
Lipsa covoraș in baie, lipsa papuci.
GASTRONOMIE (BUC & MASĂ)
Lipsa masuri de protecție COViD la restaurant, mesele se ștergeau cu o laveta umeda.
In momentul in care am igienizat masa și scaunele, ș[eful] de sală a intervenit, a dorit să continue, mi-a spus că are angajați noi.
Eu am platit cu bani ok.
10% din cei cazați purtau la restaurant măști, personalul avea măști dar 50% le purtau pe bărbie.
PLAJA & MAREA / LOCAȚIE și ÎMPREJURIMI
Plaja curată, intrarea în apa OK.
despre DISTRACȚIE & RELAXARE
Având în vedere criza sanitară, adunarea a 40-50 de copii fara măști de protecție cred că este inconștiență.
Trimis de alamo in 25.06.20 13:14:03
- A fost prima sa vizită/vacanță în MAMAIA
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (alamo); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Personalul slab pregătit și calitatea slabă a serviciilor te determină să alegi altă destinație de peste hotare.
Mi-aș fi dorit să pot avea și la noi un resort apropiat celor din Turcia.
@alamo:
TSH-ul dvs. a fost cam ridicat... pentru "investiția" făcută!
... Temeritate, Stoicism, Hazard...
- Jul.2024 Am fost, am văzut, mi-a plăcut! — scris în 16.07.24 de lulu 90 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Jun.2022 Vacanta reusita! — scris în 30.06.22 de Bobonete1980 din PITESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2021 Revenim si la anul — scris în 14.09.21 de Evellyna din REşIţA - RECOMANDĂ
- Jul.2021 Nu mergeți la Phoenicia Holiday Resort! — scris în 16.08.21 de MonicaArx din BOTOşANI - nu recomandă
- Sep.2020 Phoenicia Holiday: AI cu bani! — scris în 11.09.20 de iustin_79 din PIATRA NEAMț - RECOMANDĂ
- Sep.2020 Nasol — scris în 06.09.20 de yky silviu din PLOIEşTI - nu recomandă
- Aug.2020 Cu siguranta nu am sa mai revin la acest hotel ! — scris în 20.08.20 de george78* din BâRLAD [VS] - nu recomandă