Dezamagire totala, nu recomand
![](/images/printer_off_32.png)
Foarte dezamagit.
O experienta foarte neplacuta chiar din momentul cazarii cand amprimit un bilet pentru parcare dar nu am avut unde sa parcam. (am urmarit cam 2 ore pana a plecat cineva)
Muzica orientala la maxim in sala de mese. (zona gratarelor)
Automatele de cafea din restaurant sunt curatate si alimentate in timpul meselor.
Vesela si tacamuri murdare.
Saltelele murdare și rupte in complex si pe plaja, prosoapele uzate și găurite.
Sobolan mort in zona piscinelor.
Teren de tenis sub orice critica neingrijit si iarba crescuta.
Mobilier murdar si deteriorat.
Foisoarele din complex murdare si neingrijite.
Toboganele pentru copii ruginite.
In camere lustra sparta, hartie bagata in usi (sa nu se vada de afara in apartament), perdele patate, duse hidromasaj murdare, gura de aerisire din baie imbacsita cu praf, mizerie si praf pe dulapuri.
Nu recomand
Trimis de Daniel1976 in 10.09.19 20:02:19
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Daniel1976); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@Daniel1976: bun-venit pe AmFostAcolo.ro.
Te aşteptăm şi cu alte recomandări din vacanţele ori excursiile tale trecute sau viitoare.
- Jul.2024 Am fost, am văzut, mi-a plăcut! — scris în 16.07.24 de lulu 90 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Jun.2022 Vacanta reusita! — scris în 30.06.22 de Bobonete1980 din PITESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2021 Revenim si la anul — scris în 14.09.21 de Evellyna din REşIţA - RECOMANDĂ
- Jul.2021 Nu mergeți la Phoenicia Holiday Resort! — scris în 16.08.21 de MonicaArx din BOTOşANI - nu recomandă
- Sep.2020 Phoenicia Holiday: AI cu bani! — scris în 11.09.20 de iustin_79 din PIATRA NEAMț - RECOMANDĂ
- Sep.2020 Nasol — scris în 06.09.20 de yky silviu din PLOIEşTI - nu recomandă
- Aug.2020 Cu siguranta nu am sa mai revin la acest hotel ! — scris în 20.08.20 de george78* din BâRLAD [VS] - nu recomandă