Am trecut peste camera care mirosea a clor la sosire și ulterior a mucegai. peste saltelele jegoase și rupte de pe plaja având categorie "blue flag"prosoapele uzate și găurite lenjerie uzata și pătată.
Trec și peste cozile la mâncare, preparatele carbonizate făcute la grătar, muzica orientala la maximum în sala de mese, închiderea la ora 20 a barurilor " ALL INCLUSIV", după are poți cumpăra de la chioșc și consumatul ca buschetarul pe bancuta și multe altele..
. Ei bine nesimtirea maxima a fast atunci când turiștii sunt invitați la "petrecerea personalului" unde turiștii priveau cum mărețul Murat își sărbătorea fata și cum salariații pupau poala stăpânului. Turiștii trimiși la culcare sau salivau la ce mănâncă și beau salariații. Oare nu putea sa facă petrecerea privat.
PS. Murat este PATRONUL adică investitorul în turismul Romanesc.
În rest copii se distrează bine.
Trimis de gabdanz in 05.09.19 23:55:55
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în MAMAIA. A mai fost în/la: După 20 ani pe litoralul Romanesc
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (gabdanz); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Ca nesimțirea sa fie maxima angajații nu mai au voie sa bea apa la sticla.
- Jul.2024 Am fost, am văzut, mi-a plăcut! — scris în 16.07.24 de lulu 90 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Jun.2022 Vacanta reusita! — scris în 30.06.22 de Bobonete1980 din PITESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2021 Revenim si la anul — scris în 14.09.21 de Evellyna din REşIţA - RECOMANDĂ
- Jul.2021 Nu mergeți la Phoenicia Holiday Resort! — scris în 16.08.21 de MonicaArx din BOTOşANI - nu recomandă
- Sep.2020 Phoenicia Holiday: AI cu bani! — scris în 11.09.20 de iustin_79 din PIATRA NEAMț - RECOMANDĂ
- Sep.2020 Nasol — scris în 06.09.20 de yky silviu din PLOIEşTI - nu recomandă
- Aug.2020 Cu siguranta nu am sa mai revin la acest hotel ! — scris în 20.08.20 de george78* din BâRLAD [VS] - nu recomandă