Foarte ok, mai ales pentru familii cu copii

Noi am fost in 2010 chiar in ultima saptamana cand a fost deschis hotelul, adica in jur de 15 septembrie, cand deja erau putini turisti.
Ce ne-a placut
-apartamente mari, mobilate frumos.
-bucatarie utilata, frigider
-loc de joaca pt copii
-piscine de toate felurile (doar ca apa era rece in perioada aceea)
-mancarea foarte buna. Specialitati libaneze (gen pastrama de berbec, hummus).
-Painea facuta in casa
-ziare la receptie
Ce nu ne-a placut:
-curatenia: per ansamblu curatenia lasa de dorit, nu era impecabila cum m-as astepta la un hotel de 4 stele.
-fara sapun la baie
-femeile de serviciu nu aveau aspirator!!! Dadeau doar cu matura si cu un mop cu clor, lasand un miros nasol dupa. Dupa 2 zile le-am zis sa nu mai faca curat.
-ceva scurgeri la baie si din ac cauza igrasie pe sub chiuveta si pe langa cada.
-internetul wireless nu prea mergea (si stateam la et 1!)
-un lift mic de 4 pers la fiecare bloc, care nu face fata. Desi eram doar cateva camere ocupate, tot asteptam cate 5-10 min dupa lift. Imi imaginez cum e in plin sezon.
-aparatele de la sala de fitness sunt o gluma (putine)
-plaja plina de scoici moarte si un miros infernal. Nu s-au mai obosit s-o curete fiind ultimii clienti .
Vom merge si anul acesta si voi reveni cu un nou review.
Trimis de mihaip in 17.08.11 19:53:26
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (mihaip); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
”-internetul wireless nu prea mergea (si stateam la et 1!)
Să-mi fie cu iertare, da' cu mersul pe jos urcai şi coborai de trei ori etajul ăla în 5 minute!
Bineinteles ca urcam pe jos. Spun insa ca treaba cu liftul e groasa pt cei ce stau sus.
Ah!... ok, asa da; acu' am inteles. Si-ti dau dreptate.
Buna ziua!
Va multumim pentru review! Ne pare rau pentru eventualele neplaceri pe care le-ati intampinat. Recenziile dumneavoastra, ale tuturor turistilor care ne-au ales sa le fim gazde sunt foarte importante pentru noi. Cu ajutorul dumneavoastra am crescut, ne-ati ajutat sa imbunatatim serviciile si facilitatile resort-ului si sa ne mentinem standardele ridicate, iar acum putem spune ca alaturi de noi veti avea parte de vacanta la care ati visat mereu. Dorim sa va invitam anul acesta alaturi de noi pentru a va bucura de minunata lume Phoenicia Holiday Resort!
Cu stima,
A. Damian, Referent Marketing Phoenicia Holiday Resort
NB PhoeniciaHR este (sau a fost) reprezentant al unității
- Jul.2024 Am fost, am văzut, mi-a plăcut! — scris în 16.07.24 de lulu 90 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Jun.2022 Vacanta reusita! — scris în 30.06.22 de Bobonete1980 din PITESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2021 Revenim si la anul — scris în 14.09.21 de Evellyna din REşIţA - RECOMANDĂ
- Jul.2021 Nu mergeți la Phoenicia Holiday Resort! — scris în 16.08.21 de MonicaArx din BOTOşANI - nu recomandă
- Sep.2020 Phoenicia Holiday: AI cu bani! — scris în 11.09.20 de iustin_79 din PIATRA NEAMț - RECOMANDĂ
- Sep.2020 Nasol — scris în 06.09.20 de yky silviu din PLOIEşTI - nu recomandă
- Aug.2020 Cu siguranta nu am sa mai revin la acest hotel ! — scris în 20.08.20 de george78* din BâRLAD [VS] - nu recomandă